Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Pui în siguranță

Ca noi să fim bine, mediul înconjurător trebuie să fie bine. Pentru a avea un trai curat și corect, aerul trebuie să ne fie curat și pământurile corecte. Pentru a trăi bine, trebuie să facem un bine. Ajutăm mediul înconjurător, centre sociale și alte instituții locale care au nevoie de sprijin de orice fel. La Safir credem într-un viitor mai bun, mai curat, mai responsabil, iar acțiunile întreprinse de noi în acest sens sunt menite să ne facă să auzim doar de bine.

Susţinem educaţia copiilor noştri
Susţinem educaţia copiilor noştri

Suntem bucuroşi să ne implicăm în viaţa comunităţii, ori de câte ori avem această ocazie. Facem tot ce putem pentru a construi un viitor frumos, mai ales pentru cei mici. Din aceste considerente, am decis să ne implicăm activ şi în campania “Ajutăm împreună”, desfăşurată de Kaufland şi partenerii în perioada decembrie 2012-martie 2013. Grădiniţa nr. 18 “Scufiţa Roşie” din Vaslui a fost unul din beneficiarii acestui proiect şi s-a bucurat să primească, luni, 3 iunie, materialele care au fost colectate în toată această perioadă, materiale care vor face cu siguranţă procesul educaţional mai atractiv pentru micii învăţăcei.

Crăciun delicios
Crăciun delicios

Luna decembrie reprezintă pentru cei mici un veşnic moment de magie, cu multe cadouri de la Moş Crăciun, cu brazi împodobiţi şi multă-multă lumină. Anul acesta le-au găsit pe toate la Silver Mall Vaslui, în cadrul spectacolului televizat şi transmis în direct Tip Top minitop. Deliciosul a venit în ajutorul Moşului, s-a distrat alături de copii şi le-a oferit multe cadouri şi surprize.

Este iar 1 Iunie!
Este iar 1 Iunie!

... şi Deliciosul e cu toţi copiii prieten! De aceea a împărţit din nou cadouri preşcolarilor şi scolarilor care s-au adunat în Copou la spectacolul Căruţa cu Paiaţe şi la Casa de Cultură la concursul de interpretare Ministar. Ce a răspuns un copil când a fost întrebat ce-şi doreşte de 1 IUNIE de la mama? Simplu: un pui! De fapt, şi-l dorea chiar pe cel mare şi frumos reprezentat de mascotă. Deliciosul a fost generos cu toţi copiii participanţi, i-a bucurat cu dulciuri şi jucării dar cel mai mult au apreciat prezenţa sa alături de ei. Aşa că Deliciosul a fost invitat şi la alte evenimente să îi bucure pe copii!

Balul Mărţişorului - un ajutor pentru un copil
Balul Mărţişorului - un ajutor pentru un copil

Balul Mărţişorului organizat de Ion Mincu a reprezentat o mână întinsă pentru ajutorarea unui tânăr care are nevoie de o intervenţie în străinătate. Iniţiativa liceenilor reprezintă o carte de vizită privind caracterul acestora şi al profesorilor organizatori, iar un deget întins a fost cel al Deliciosului care a fost alături de cei care au gândit evenimentul.
Liceenii s-au bucurat de distracţia pe cinste şi frumuseţea balului, organizatorii şi sponsorii de faptul că au pus umărul pentru a ajuta un suflet!

Vezi și celelalte acțiuni Doar de bine

PUI ÎNVĂȚAȚI

PUI SPORTIVI

PUI DE TRADIȚIE