Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Pui în siguranță

Ca noi să fim bine, mediul înconjurător trebuie să fie bine. Pentru a avea un trai curat și corect, aerul trebuie să ne fie curat și pământurile corecte. Pentru a trăi bine, trebuie să facem un bine. Ajutăm mediul înconjurător, centre sociale și alte instituții locale care au nevoie de sprijin de orice fel. La Safir credem într-un viitor mai bun, mai curat, mai responsabil, iar acțiunile întreprinse de noi în acest sens sunt menite să ne facă să auzim doar de bine.

#SolidarSocial alături de Asociația Adi Hadean

Prin această colaborare Grupul de firme Safir va asigura periodic o cantitate de carne de pasăre ce va servi la realizarea de porții de mâncare pentru medici, cadre medicale, familii aflate în pragul sărăciei, copii din medii defavorizate, oameni bolnavi și persoane cu handicap.

Safir în sprijinul insituțiilor locale în contextul pandemiei
Safir în sprijinul insituțiilor locale în contextul pandemiei

În ultima perioadă s-a creat un val de solidaritate în România și în întreaga lume. Zeci de companii și personalități publice s-au mobilizat și au făcut donații importante pentru spitale și cadre medicale, care luptă pentru salvarea pacienților aflați în situații defavorabile.

Suntem alături de comunitate și de instituțiile care trec printr-o perioadă mai puțin ușoară în această perioadă. Acum e un moment mai bun ca altele să sprijinim, să ajutăm. Prin urmare, am donat, din partea noastră, o sumă de bani Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, pentru un aparat de testare COVID-19. Și Spitalului Municipal din Huși i-am oferit o sumă de bani pentru necesitățile lor din această perioadă, iar la Negreşti susţinem printr-o donaţie de carne hrana persoanelor aflate în carantină.

Susținem sănătatea sub orice formă
Susținem sănătatea sub orice formă

Cea de-a II-a ediție a Conferinței Internaționale DENTAL FUTURE, unul dintre evenimentele profesionale majore din România dedicate medicinei și tehnicii dentare, a avut loc la Iași, pe 25 și 26 ianuarie 2019. Fiind mai mult decât un eveniment medical clasic, devenind o oportunitate de a afla și de a acumula informațiil de ultim moment în beneficiul tuturor pacienților români, firma Safir s-a decis să susțină acest eveniment important. DENTAL FUTURE reprezintă o comunitate în care medicii dentiști și tehnicienii dentari pot interacționa în beneficiul pacientului, beneficiarul final al muncii și pasiunii acestora.

Iunie, luna dedicată puilor de om, supereroii și campionii noștri
Iunie, luna dedicată puilor de om, supereroii și campionii noștri

De 1 Iunie, am sărbătorit ziua internațională a copilului cu mic, cu mare, în cadrul evenimentului „Copiii și supereroii”, organizat de Silver Mall și sponsorizat de Grupul de firme Safir.  Puii de om au avut parte de multe surprize și momente artistice, au intrat în minunata lume a supereroilor societăţii, iar copilăria, o lume plină de lumină și armonie, a fost sărbătorită așa cum se cuvine, cu multe zâmbete colorate și momente pline de veselie.

Un alt eveniment al lunii Iunie i-a avut ca protagoniști pe prichindei, și anume, Ziua Olimpică, organizată de Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST) și susținută de Grupul de firme Safir. Sărbătoarea a fost marcată printr-o competiție de cros, în cadrul căreia peste 80 de pui de om sportivi au concurat cu pasiune pentru a deveni campioni.

La mulți ani prichindeilor și felicitări tuturor!

Susţinem educaţia copiilor noştri
Susţinem educaţia copiilor noştri

Suntem bucuroşi să ne implicăm în viaţa comunităţii, ori de câte ori avem această ocazie. Facem tot ce putem pentru a construi un viitor frumos, mai ales pentru cei mici. Din aceste considerente, am decis să ne implicăm activ şi în campania “Ajutăm împreună”, desfăşurată de Kaufland şi partenerii în perioada decembrie 2012-martie 2013. Grădiniţa nr. 18 “Scufiţa Roşie” din Vaslui a fost unul din beneficiarii acestui proiect şi s-a bucurat să primească, luni, 3 iunie, materialele care au fost colectate în toată această perioadă, materiale care vor face cu siguranţă procesul educaţional mai atractiv pentru micii învăţăcei.

Crăciun delicios
Crăciun delicios

Luna decembrie reprezintă pentru cei mici un veşnic moment de magie, cu multe cadouri de la Moş Crăciun, cu brazi împodobiţi şi multă-multă lumină. Anul acesta le-au găsit pe toate la Silver Mall Vaslui, în cadrul spectacolului televizat şi transmis în direct Tip Top minitop. Deliciosul a venit în ajutorul Moşului, s-a distrat alături de copii şi le-a oferit multe cadouri şi surprize.

Este iar 1 Iunie!
Este iar 1 Iunie!

... şi Deliciosul e cu toţi copiii prieten! De aceea a împărţit din nou cadouri preşcolarilor şi scolarilor care s-au adunat în Copou la spectacolul Căruţa cu Paiaţe şi la Casa de Cultură la concursul de interpretare Ministar. Ce a răspuns un copil când a fost întrebat ce-şi doreşte de 1 IUNIE de la mama? Simplu: un pui! De fapt, şi-l dorea chiar pe cel mare şi frumos reprezentat de mascotă. Deliciosul a fost generos cu toţi copiii participanţi, i-a bucurat cu dulciuri şi jucării dar cel mai mult au apreciat prezenţa sa alături de ei. Aşa că Deliciosul a fost invitat şi la alte evenimente să îi bucure pe copii!

Balul Mărţişorului - un ajutor pentru un copil
Balul Mărţişorului - un ajutor pentru un copil

Balul Mărţişorului organizat de Ion Mincu a reprezentat o mână întinsă pentru ajutorarea unui tânăr care are nevoie de o intervenţie în străinătate. Iniţiativa liceenilor reprezintă o carte de vizită privind caracterul acestora şi al profesorilor organizatori, iar un deget întins a fost cel al Deliciosului care a fost alături de cei care au gândit evenimentul.
Liceenii s-au bucurat de distracţia pe cinste şi frumuseţea balului, organizatorii şi sponsorii de faptul că au pus umărul pentru a ajuta un suflet!

Vezi și celelalte acțiuni Doar de bine

DELICIOSUL TE ÎNVAȚĂ

PUI SPORTIVI

PUI DE TRADIȚIE