Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Iunie, luna dedicată puilor de om, supereroii și campionii noștri
Iunie, luna dedicată puilor de om, supereroii și campionii noștri

De 1 Iunie, am sărbătorit ziua internațională a copilului cu mic, cu mare, în cadrul evenimentului „Copiii și supereroii”, organizat de Silver Mall și sponsorizat de Grupul de firme Safir.  Puii de om au avut parte de multe surprize și momente artistice, au intrat în minunata lume a supereroilor societăţii, iar copilăria, o lume plină de lumină și armonie, a fost sărbătorită așa cum se cuvine, cu multe zâmbete colorate și momente pline de veselie.

Un alt eveniment al lunii Iunie i-a avut ca protagoniști pe prichindei, și anume, Ziua Olimpică, organizată de Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST) și susținută de Grupul de firme Safir. Sărbătoarea a fost marcată printr-o competiție de cros, în cadrul căreia peste 80 de pui de om sportivi au concurat cu pasiune pentru a deveni campioni.

La mulți ani prichindeilor și felicitări tuturor!

Susținem performanța în volei și pasiunea pentru sport
Susținem performanța în volei și pasiunea pentru sport

Susținător de cursă lungă al sportului și al puilor de om talentați și pasionați, Deliciosul de Vaslui este alături și anul acesta de echipa feminină a Liceului „Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui,  ocupanta locului III la faza regională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la volei, liceu.

Felicitări fetelor pentru medaliile obținute și pentru performanța atinsă! Echipa Grupul de firme Safir vă urează mult succes și în continuare, talentul, creativitatea și estetica de care dați dovadă să vă ghideze în drumul spre reușită!

Ne alăturăm obiectivului Asociației Dacic Carp Club
Ne alăturăm obiectivului Asociației Dacic Carp Club

Ne alăturăm obiectivului Asociației Dacic Carp Club, un pilon de bază în pescuitul competițional din România, care prin statutul și activitatea sa, întrunește cu succes cumulul de valori și principii necesare protejării acvaculturii, faunei și mediului înconjurator, promovând la nivel național fenomenul intitulat ”Prinde si Eliberează” (C&R).

Grupul de firme Safir urează ”fir întins” tuturor participanților în cadrul Campionatului Național de Pescuit la Crap de anul acesta și un drum presărat cu reușite pasionaților acestui sport recreativ.
 

Grupul de firme Safir susține echipa de handbal LPS Vaslui
Grupul de firme Safir susține echipa de handbal LPS Vaslui

Pentru că sportul este un izvor de sănătate, Grupul de firme Safir susține echipa de handbal LPS Vaslui, ocupanta locului III în Semifinala Campionatului Național de Minihandbal 2018.
Felicitări tinerilor handbaliști pentru calificarea la faza națională, le dorim un drum lin spre succes, presărat cu împlinire sufletească, un drum la care ne alăturăm cu mândrie și noi, cei din Grupul de firme Safir, oferindu-le susținere necondiționată. Mult succes!

Grupul de firme Safir alături de viitorii mari fizicieni, la Olimpiada Națională de Fizică
Grupul de firme Safir alături de viitorii mari fizicieni, la Olimpiada Națională de Fizică

Zdravăn Moldovenesc și Deliciosul de Vaslui, trimișii Grupului de firme Safir, sunt zilele acestea la Olimpiada Națională de Fizică 2015, ținându-le pumnii viitorilor mari fizicieni ai țării și dându-le puterea de a trece prin încercările dificile care îi așteaptă. Olimpiada se desfășoară la noi în Vaslui, sărbătorind astfel și 125 de ani de la nașterea fizicianului bârlădean Ștefan Procopiu.

Susţinem educaţia copiilor noştri
Susţinem educaţia copiilor noştri

Suntem bucuroşi să ne implicăm în viaţa comunităţii, ori de câte ori avem această ocazie. Facem tot ce putem pentru a construi un viitor frumos, mai ales pentru cei mici. Din aceste considerente, am decis să ne implicăm activ şi în campania “Ajutăm împreună”, desfăşurată de Kaufland şi partenerii în perioada decembrie 2012-martie 2013. Grădiniţa nr. 18 “Scufiţa Roşie” din Vaslui a fost unul din beneficiarii acestui proiect şi s-a bucurat să primească, luni, 3 iunie, materialele care au fost colectate în toată această perioadă, materiale care vor face cu siguranţă procesul educaţional mai atractiv pentru micii învăţăcei.

Crăciun delicios
Crăciun delicios

Luna decembrie reprezintă pentru cei mici un veşnic moment de magie, cu multe cadouri de la Moş Crăciun, cu brazi împodobiţi şi multă-multă lumină. Anul acesta le-au găsit pe toate la Silver Mall Vaslui, în cadrul spectacolului televizat şi transmis în direct Tip Top minitop. Deliciosul a venit în ajutorul Moşului, s-a distrat alături de copii şi le-a oferit multe cadouri şi surprize.

Este iar 1 Iunie!
Este iar 1 Iunie!

... şi Deliciosul e cu toţi copiii prieten! De aceea a împărţit din nou cadouri preşcolarilor şi scolarilor care s-au adunat în Copou la spectacolul Căruţa cu Paiaţe şi la Casa de Cultură la concursul de interpretare Ministar. Ce a răspuns un copil când a fost întrebat ce-şi doreşte de 1 IUNIE de la mama? Simplu: un pui! De fapt, şi-l dorea chiar pe cel mare şi frumos reprezentat de mascotă. Deliciosul a fost generos cu toţi copiii participanţi, i-a bucurat cu dulciuri şi jucării dar cel mai mult au apreciat prezenţa sa alături de ei. Aşa că Deliciosul a fost invitat şi la alte evenimente să îi bucure pe copii!

Balul Mărţişorului - un ajutor pentru un copil
Balul Mărţişorului - un ajutor pentru un copil

Balul Mărţişorului organizat de Ion Mincu a reprezentat o mână întinsă pentru ajutorarea unui tânăr care are nevoie de o intervenţie în străinătate. Iniţiativa liceenilor reprezintă o carte de vizită privind caracterul acestora şi al profesorilor organizatori, iar un deget întins a fost cel al Deliciosului care a fost alături de cei care au gândit evenimentul.
Liceenii s-au bucurat de distracţia pe cinste şi frumuseţea balului, organizatorii şi sponsorii de faptul că au pus umărul pentru a ajuta un suflet!