Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Susținem cu mândrie Liga Studenților Români în Străinătate, filiala Olanda
Susținem cu mândrie Liga Studenților Români în Străinătate, filiala Olanda

Grupul de firme Safir a fost alături de Liga Studenților Români în Străinătate, filiala Olanda, în cadrul proiectului intitulat „Romanian Networking Event” (RNE), aflat la a V-a ediție, ce a avut loc la Ambasada României la Haga.

Evenimentul devenit deja tradiție, care reprezintă cadrul perfect pentru a consolida legăturile din comunitate și pentru a discuta despre România și valorile sale în lumina contextului european, este totodată o oportunitate pentru Grupul de firme Safir de a lega viitoare parteneriate adevărate și de a duce mai departe, la nivel european, gustul adevărat de pui al produselor noastre românești.

Felicitări LSRS Olanda și un drum presărat cu succes!

Olimpiada de Lingvistică Solomon Marcus
Olimpiada de Lingvistică Solomon Marcus

Grupul de firme Safir sprijină cu bucurie Olimpiada de Lingvistică Solomon Marcus, etapa națională, aflată la cea de-a şasea ediţie și desfășurată în perioada 11-13 mai 2018.
Vasluiul este primul judeţ din provincie care organizează faza naţională a olimpiadei, un eveniment organizat în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, până în prezent aceasta desfăşurându-se doar în Bucureşti.
Suntem alături de toți participanții la această competiţie cu totul specială, dedicată elevilor cu capacităţi intelectuale deosebite, care fac din învățare și educație un adevărat spectacol. Felicitări tuturor!
 

Concursul ,,Identificare și atestare de produse tradiționale din Moldova”
Concursul ,,Identificare și atestare de produse tradiționale din Moldova”

Grupul de firme Safir a susținut cu bucurie, în data de 24 Martie 2018, concursul ,,Identificare și atestare de produse tradiționale din Moldova”, organizat de către Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Județeană Iași.

Evenimentul are ca scop promovarea și încurajarea consumului de produse românești, realizate după rețete tradiționale, dar și promovarea unei alimentații sănătoase în rândul tinerilor, susținerea acestuia reprezentând încă o investiție responsabilă marca Grupul de firme Safir.
 

Concurs de șah
Concurs de șah

Grupul de firme Safir a acordat pentru al treilea an consecutiv trofeul Deliciosul de Vaslui, acordat în cadrul Concursului de Șah cu acelasi nume, organizat în perioada 23-25 februarie 2018, alături de Clubul de Șah ”Sergentul”.
Peste 100 de copii și adulți din toată țara și din Republica Moldova s-au duelat cu multă abilitate pentru a câștiga marele premiu, iar cei care s-au dovedit a fi cei mai buni au fost răsplătiți cu premii pe măsură. Susținerea acestei campanii a reprezentat încă o investiție responsabilă marca Grupul de firme Safir.
 

Concurs de șah

Gândindu-se după principiul străvechi ”Mens sana in corpore sano”, grupul SAFIR a susținut cu bucurie activitatea Clubului de Șah ”Sergentul”. Sportul minții contribuie la dezvoltarea armonioasă a celor mici, iar compania a fructificat în numeroase rânduri această oportunitate.

Handbalul vasluian are viitor
Handbalul vasluian are viitor

DE PERSPECTIVÃ…În perioada 22-24 august s-a desfãsurat în Presov în Slovacia, unul dintre cele mai puternice turnee internationale de handbal adresate copiilor si juniorilor. Vasluiul a fost reprezentat de echipele Liceului cu Program Sportiv, clasarea finalã a acestora fiind una extrem de multumitoare.
Ori de câte ori avem ocazia, noi cei de la SAFIR încurajăm pe cei mici să se implice în activităţi sportive şi să adopte un stil de viaţă sănătos. Suntem mândri de juniorii handbalului vasluian şi ne-am alăturat lor pe drumul spre podium, promiţând că vom face tot ce ţine de noi pentru ca el să fie cât mai lin.

Campioane în gimnastică, motive de mândrie pentru o ţară întreagă
Campioane în gimnastică, motive de mândrie pentru o ţară întreagă

La fiecare competiţie internaţională de gimnastică, avem motive de mândrie, pentru că România este reprezentată de cei mai talentaţi sportivi, care obţin performanţe extraordinare. De multe ori însă, uităm că în spatele acestor rezultate remarcabile se află ani grei de muncă. Din acest motiv, trebuie să le arătăm aprecierea noastră pentru sacrificiile pe care le fac. Am fost onoraţi să fim parte din Cupa “Andreea Răducan”, desfăşurată la Bârlad pe 11 mai 2013, la care au participat mai multe cluburi de gimnastică din toată ţara. Le felicităm cu admiraţie pe viitoarele campioane mondiale!

Campioni în arte marţiale
Campioni în arte marţiale

La începutul lunii aprilie a avut loc la Vaslui, Campionatul Naţional de Ju-Jutsu, zona IV Moldova, susţinut, ca de mulţi ani de altfel, de firma SAFIR şi de Deliciosul de Vaslui. Mergând pe principiul adoptării unui stil de viaţă sănătos prin practicarea unui sport, şi nu numai, firma SAFIR susţine mişcarea dar şi performanţa micilor sportivi ai clubului vasluian Alone Tiger, de data aceasta chiar organizator local. Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi greutate, sportivii vasluieni obţinând 2 medalii de aur la fete, 12 de aur la băieţi, 4 de argint la fete, 7 de argint la băieţi, 1 de bronz la fete şi 3 de bronz la băieţi.
Faţă de anii precedenţi, la competitie s-au înscris 3 cluburi noi, două din Iaşi şi unul din Bârlad, iar numărul participanţilor a trecut de 100. Considerate sporturi ale trupului cât şi ale minţii, artele marţiale au găsit în puiul Deliciosul de Vaslui un susţinător prin efectele benefice pe care le are asupra micilor sportivi şi prin spiritul de echipă şi competiţie pe care îl generează.

Ei sunt viitorul!
Ei sunt viitorul!

La numai 3 ani după prima ediţie a proiectului Bobocel în galben-verde, iniţiat de Sporting Club Vaslui şi compania Safir, au apărut şi primele rezultate. Grupele de copii 2001 şi 2002, formate în urma acestui proiect s-au calificat la turneele finale ale Memorialului Gheorghe Ola, respectiv Gheorghe Ene. Aceste turnee au reunit cele mai bune 8 echipe din ţară. Iar rezultatele nu s-au lăsat mult aşteptate: locurile 2 şi 3 pe ţară. Juniorilor bobocei, le dorim mult succes în continuare!

Susţinem viitorul handbalului vasluian
Susţinem viitorul handbalului vasluian

Unul dintre obiectivele echipei locale de handbal HC Vaslui este de a urca în eşalonul superior însă fără susţinerea autorităţilor şi a unor firme locale acest lucru ar fi foarte greu de obţinut. Compania Safir a înţeles acest lucru şi şi-a propus să fie alături de tinerii handbalisti în atingerea acestui ţel. Astfel, HC Vaslui, a reuşita sfârșitul anului 2010 să se situeze pe primul loc în grupa sa de calificare. Compania Safir şi-a ţinut promisiunea şi şi-o va ţine în continuare. Hai HC Vaslui!

Boboceii în galben-verde - rezultate merituoase la Brasov Junior Cup 2010
Boboceii în galben-verde - rezultate merituoase la Brasov Junior Cup 2010

Cele două echipe de juniori bobocei au obţinut rezultate merituoase la Braşov Junior Cup 2010, cel mai mare turneu de fotbal pentru copii şi juniori din sud-estul Europei. Repurtând victorii asupra unor echipe cunoscute la nivel naţional, cele două echipe au obţinut un loc patru şi unul opt. Doar un loc i-a separat pe cei mai mici dintre bobocei de podium dar, şi asa, echipele îndrăznesc să spere la cariere fotbalistice viitoare. Şi-au atins obiectivele propuse de acasă, să treacă de faza grupelor, reuşind chiar mai mult de atât. Doar munca celor mici şi eforturile celor mari au condus la aceste rezultate deosebite, iar speranţele pentru viitor sunt din ce în ce mai mari.