Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

RESPONSABILITATE SOCIALĂ SAFIR

Pentru Grupul de firme Safir, grija pentru oameni și comunitatea locală reprezintă o preocupare constantă. În cei 29 ani, am legat prietenii și am încurajat iniţiativele locale, am susţinut toţi oamenii plini de idei pe care i-am întâlnit, de la mic la mare, implicându-ne activ în viaţa comunităţii. Acţiuni locale cu tradiţie sau inițiative promițătoare au beneficiat de sprijinul Safir, reuşind să organizeze ediţii repetate sau să demareze cu succes.

Concurs Regional de Șah, Trofeul “Deliciosul de Vaslui”

Concursul propriu al Grupului de firme Safir este o competiție importantă pentru copiii și tinerii din România, în special pentru cei din zona Moldovei, care le va antrena inteligența pentru a evolua și a deveni mai buni în tot ceea ce fac. Grupul de firme Safir susține în fiecare an Trofeul “Deliciosul de Vaslui” la șah, competiție organizată de CS “Sergentul” și aflată în calendarul oficial al Federației Române de Șah.


PUI SPORTIVI

Credem că alimentaţia sănătoasă și sportul sunt foarte importante în creșterea și dezvoltarea puilor de om. De la proiecte ca “Bobocel în galben-verde”, în cadrul căruia au fost susţinuţi puii de fotbaliști, până la cele care au purtat steagul Deliciosului de Vaslui pe cele mai înalte culmi din America Latină, echipa Safir a căutat să antreneze constant dorinţa de performanţă sportivă, în fotbal, handbal, baschet, gimnastică, volei și șah. Safir susţine tinerii entuziaști, încurajându-i la începutul drumului lor spre succes.

STIL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS

În 2013, sub deviza „Deliciosul te învaţă să crești mare”, puiul mult iubit de cei mici a demarat în forţă campania de responsabilitate socială în două episoade, „Deliciosul te învaţă”. Așa am reușit împreună, cu mic, cu mare, să aflăm toate secretele unei alimentaţii sănătoase și ale unui stil de viaţă echilibrat. Sub îndrumarea grijulie a Deliciosului de Vaslui, piticoţii au învăţat cât de ușor și distractiv este să mănânci sănătos, iar, pe deasupra, au deprins pas cu pas rânduiala mesei și au scris împreună cartea “Bucate ca-n povești”, o colecţie cu 23 de reţete-poveste.

INVESTIȚII ÎN VIITORUL COPIILOR

În an aniversar, marcând împlinirea a 25 de ani de Safir, în februarie 2016, câţiva delicioși pui de om din toată Moldova s-au duelat cu iscusinţă și inteligenţă pentru primul trofeu "Deliciosul de Vaslui", acordat în cadrul concursului regional de șah. Provocarea au primit-o din partea Safir și a celor din Clubul Sportiv “Sergentul” Vaslui. Pui cu minte, Deliciosul de Vaslui a hotărât să susţină și să organizeze următoarele ediţii, alături de întreaga echipă Safir și de toţi iubitorii acestui sport.

IUBIM TRADIȚIILE

Echipa Safir râde și sărbătorește cu poftă fiecare zi, iar tradiţia este să facem totul cu poftă, în dulcele stil Zdravăn Moldovenesc. Fie că este vorba de Sărbătorile recoltei, Zilele Vasluiului, ori o simplă zi, echipa zdravănă râde, muncește, iubește și sărbătorește cu poftă.