Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Prietenie într-o farfurie: doar carne și condimente naturale. Ți-e deja Fomică?

08.06.2008

Sărbătorește Ziua Prieteniei cu o petrecere pe măsură, cu preparate și semipreparate românești, o masă rapid de pregătit, pentru ca tu să profiți mai mult de timpul alături de invitații tăi, distrându-vă și bucurându-vă din plin de prietenia voastră.

Cel mai important aspect la care trebuie să te gândești când organizezi o petrecere este să alegi mâncare pe placul tuturor, diversificată, de încredere, sățioasă și, bineînțeles, apetisantă.

”Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate românești, doar din carne de pui și condimente naturale, este prietenul culinar care îți vine în ajutor oricând îți dorești o masă în timp record pregătită, ce conține produse diversificate, pentru toate preferințele culinare. 

Aperitive consistente și savuroase

Poți opta pentru produse de-a gata, care pot fi servite reci, ca aperitiv. Chiftele de pui, cârnații de bere afumați și fierți și cârnăciorii de bere din gama PUI LA GHIOZDAN de la ”Fomică?” se vor plia pe poftele prietenilor tăi, chiar și a celor mai mofturoși. Un aperitiv consistent și de încredere, ușor de servit și de gustărit.

Grătar de pui diversificat, gata condimentat

Dacă în grupul vostru grătarul este o tradiție, atunci o ieșire la iarbă verde sau în propria grădină este perfectă pentru a sărbători Ziua Prieteniei. Gama PUI PE JAR conține produse gata condimentate pentru grătar, din carne proaspătă și cu gust adevărat de pui.

Poți alege de la piept de pui și aripioare, la frigărui, cârnăciori clasici sau picanți, pentru ca întreaga lume să fie mulțumită.
Pont: dacă sunteți puțini și poftele sunt multe, atunci produsul Mix pentru grătar este ceea ce îți trebuie.

Aripioare crocante, degețele din piept de pui și cârnăciori

Cu siguranță toată lumea iubește carnea de pui crocantă, fragedă, care parcă se topește în gură. Dacă optezi pentru o petrecere acasă, alege să pregătești un platou cu produse de pui: aripioare crocante, degețele din piept de pui fragede, cârnați clasici și picanți.
Sănătoasă și sățioasă, carnea de pui vă va da energia de care aveți nevoie pentru a vă distra, iar gustul savuros va împlini toate poftele, aducându-vă zâmbetul pe chip.

Spor la gustărit, prietenia de sărbătorit!
Descoperă și alte preparate și semipreparate de la ”Fomică?”: http://www.safir.ro/ro/fomica