Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

NOU de la „Fomică?”: Pulpe inferioare de pui cu ierburi aromatice, pentru mese rapide, cu gust de casă

06.03.2019

”Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate din 100% carne de pui și condimente naturale, marca Grupul de firme Safir, lansează în luna martie 2019 un nou produs, Pulpe inferioare de pui cu ierburi aromatice, din dorința de a oferi consumatorului copănelele preferate gata condimentate, acum și după rețeta clasică, cu gust de casă.

pulpe-inferioare-ierburi-aromatice

Satisfacerea cerințelor consumatorului dictează reușita pe piața alimentară, iar atunci când vocea sa este ascultată și materializată, succesul pe piața alimentară este garantat.

Produsul Pulpe inferioare de pui cu ierburi aromatice face parte din gama PUI PE JAR și este ideal pentru un grătar cu familia, putând fi făcut repede și ușor atât la cuptor, pe grill, în tigaie, cât și pe grătar, în mijlocul naturii.

Copănele cu gust de casă de la „Fomică?” pot fi pregătite și pentru o cină rapidă când ești în criză de timp, dar și când îți dorești o masă sănătoasă pentru pitici, care să fie pe placul acestora (poate fi cu brio vedeta culinară a petrecerilor cu copii).

Ambalate în atmosferă controlată (ATM), cu termen de valabilitate,  produsele „Fomică?” își păstrează aceeași prospețime naturală a cărnii. Cu „Fomică?”, este ușor să mănânci sănătos și să te distrezi alături de cei dragi.

Află mai multe despre preparatele și semipreparatele din carne de pui ”Fomică?”: www.safir.ro/ro/fomica