Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Mese rapide și sănătoase de servit în vacanțe și excursii

25.04.2018

Vremea frumoasă și pofta de plimbărit determina românul să se îndrepte spre modalități inedite de petrecere a timpului liber, motiv pentru care alegerea unei alimentații sănătoase devine o provocare. ”Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate românești, dezvoltat de Grupul de firme Safir, reprezintă soluția ideală: produse doar din carne proaspătă de pui și condimente naturale, astfel încât servirea unei mese sănătoase în aer liber să fie o adevărată desfătare.

PUI LA GHIOZDAN, pofte de-a gata oriunde de gustărit

Special gândită pentru consumatorul cu un ritm alert de viață, gama PUI LA GHIOZDAN conține produse gata pregătite, ca la mama acasă, numai bune de luat cu tine acolo unde te poartă gândul.
Poți opta pentru pârjoluțe moldovenești, cârnați de pui afumați sau cârnăciori de bere, produse românești făcute pe gustul românului, cu savoare de primăvară, numai bune de gustărit alături de cei dragi.

PUI PE JAR frigărui sănătoase, pentru momente care contează

Pornind de la principiul că timpul costă distracție și relaxare, brandul ”Fomică?” a dezvoltat produsul ”Frigărui de pui”, pe placul celor mici și celor mari, simplu de pregătit, rapid de servit, pentru ca timpul dedicat pregătirii frigăruilor să fie petrecut după pofta inimii.
Făcute din carne proaspată de pui, legume și condimente naturale, ingredinte atent alese și cu bun gust combinate, acestea reprezintă alegerea perfectă daca îți dorești o masă sănătoasă și sățioasă, servită în aer liber.

”Fomică?” la nevoie se cunoaște: doar carne și condimente naturale

Brandul ”Fomică?” răspunde cerințelor consumatorului: produse românești gata preparate și semipreparate, de încredere, doar din carne și condimente naturale, ambalate în atmosferă controlată (ATM), cu termen de valabilitate menționat, astfel încât forța de distracție să fie mare, iar plimbările în natură de neuitat.

Descoperă mai multe idei moderne de gătit, de grătărit și de gustărit: http://www.safir.ro/ro/fomica