Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Gustul autentic al puiului Zdravăn Moldovenesc cucerește Europa

28.11.2017

Puiul cu creștere lentă de la Safir este singurul pui certificat Beter Leven 1 star din România. Această recunoaștere a fost obținută în urma unui amplu și complex audit realizat de organismele acreditate asupra întregului proces de creștere la sol a puilor Zdravăn Moldovenesc, de la așternutul permanent din paie tocate până la componența hrănii și accesul zilnic în aer liber al acestora.

Siguranța gustului sănătos și autentic

Asemenea puilor crescuți la curte, în mediul tradițional, produsele românești Zdravăn Moldovenesc provin din pui crescuți la sol pe așternut permanent din paie tocate, talaș sau coji de floarea soarelui, care acoperă în totalitate suprafața aferentă creșterii acestora.

Pentru a le asigura puilor un mediu cât mai natural, proprice creșterii lente, sunt folosiți, ca material de joacă suplimentar, baloți de paie, fiindu-le asigurat, de asemenea, accesul în aer liber, la padoc exterior și la lumină naturală, prin geamurile de pe toată lungimea halei din dreptul padocului.

Hrăniți cu peste 70% porumb și grâu

Produsele românești Zdravăn Moldovenesc, singurul pui cu creștere lentă din România certificat Beter Leven 1 star, sunt apreciate în Europa atât datorită culorii naturale, cât și gustului autentic, care garantează calitatea acestora.

Hrăniți parțial cu mâna, zilnic, asemenea păsărilor de curte, cu peste 70% porumb și grâu, puii cu creștere lentă de la Safir respectă bunăstarea animalelor și contribuie la creșterea calității vieții celor care apreciază gustul autentic al produselor românești Zdravăn Moldovenesc și aleg un pui sănătos, crescut tradițional, în mediu cât mai natural, cu mult spațiu și lumină naturală, contribuind astfel la o dezvoltare durabilă.

Află mai multe despre Zdravăn Moldovenesc, singurul pui cu creștere lentă din România, certificat Beter Level 1 star