Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Gustul adevărat de pui cucerește comunitatea online a românilor

05.09.2017

În industria alimentară, totul este exact și precis, fără loc de interpretări, iar ca să devii un pui ”sociabil”, să te aproprii de consumatori și să dezvolți o relație pe termen lung cu aceștia, e nevoie de un proces complex și de lungă durată, care implică investiții responsabile, pentru a transforma zecile de mii de like-uri într-o comunitate activă, implicată în interacțiunea cu brandul.

Din online, direct pe mesele românilor

Pentru Deliciosul de Vaslui, garanția gustului adevărat de pui, onestitatea și umorul sănătos reprezintă rețeta bine meșteșugită, pe placul românilor care aleg cu încredere produsele din carne de pui proaspătă și sănătoasă Deliciosul de Vaslui, disponibile atât în magazinele proprii Safir, cât și în rețeaua de distribuție Auchan și Kaufland din toată țara.

Deliciosul de Vaslui, cel mai sociabil pui

Cu peste 36.000 de fani online și 600 de prieteni plini de viață care-l cresc în ritm natural, cu grijă și responsabilitate, în curtea familiei Safir, Deliciosul de Vaslui este cel mai sociabil pui din mediul online.
Sănătos, gustos și ușor de gătit, e simplu să-l pui în coș și să te bucuri de mese pline de veselie în familie. Cu like la gust, rețete și trucuri pentru un stil de viață sănătos și echilibrat, Deliciosul de Vaslui cucerește fiecare român care apreciază gustul adevărat de pui și valorile sănătoase care transformă în bine comunitatea în care se întâmplă.

Află mai multe despre gustul adevărat de pui pe deliciosul.ro și pe pagina de Facebook Deliciosul de Vaslui, în magazinele Safir, în rețeaua de parteneri și în rețeaua de distribuție Auchan și Kaufland din țară.