Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Grupul de firme Safir vine la târgul internațional Indagra Food 2017

26.09.2017

Grupul de firme Safir, producător de carne de pasăre refrigerată şi congelată din Vaslui, cu o experiență de 26 ani pe piața cărnii din România și nu numai, va participa la Indagra Food & Carnexpo 2017, cel mai mare târg dedicat industriei alimentare din Sud-Estul Europei.

În perioada 25-29 octombrie 2017, Grupul de firme Safir va participa la Indagra Food & Carnexpo 2017, cel mai mare eveniment agroalimentar al toamnei, axat pe promovarea produselor de calitate și a noilor abordări ale tendințelor agroalimentare, îndreptate în special spre calitate și transparență, cu scopul de a o oferi consumatorului produse calitative și de încredere.   

Grupul de firme Safir se bucură de o experiență de peste un sfert de secol pe piața cărnii din România, iar viziunea acesteia este dorinţa de a face lucruri bune și performanţă pe piaţa alimentară naţională și nu numai.
Pentru modernizarea sistemului propriu de producție, dar și pentru asigurarea și controlul calității produselor, Grupul de firme Safir a investit în dotarea unui abator modern de păsări, ferme proprii, fabrică de făinuri proteice și de nutrețuri combinate, precum și o rețea de distribuție proprie, care garantează siguranța alimentară și calitatea produselor.

Misiunea de a dezvolta un proces tehnologic corect și complex, completat de relaţii frumoase și sănătoase, pentru obţinerea unor produse cu gust adevărat, a fost îndeplinită cu succes timp de 26 de ani, iar participarea la acest eveniment de anvergură, cum este Indagra Food, reprezintă prilejul perfect de a deschide brațele și porțile companiei Grupul de firme Safir și altor parteneriate, la nivel național sau european.

Obiectivul participării la această expoziție este un moment oportun de a face cunoscute tuturor, consumatori și posibili parteneri, valorile sănătoase care caracterizează Grupul de firme Safir drept un partener de încredere la nivel național și european, dar și produsele românești aparținând brandurilor Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Fomică, competitive pe piața agroalimentară națională și internațională.

Grupul de firme Safir vă așteaptă la târgul internațional Indagra Food &Carnexpo cu produse românești din carne de pui, făcute cu dragoste și respect pentru consumator.

Află mai multe despre Grupul de firme Safir de pe site-ul companiei, www.safir.ro.