Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Grupul de firme Safir s-a întors cu forțe proaspete de la Târgul Anuga din Germania

10.10.2019

În perioada 5-9 Octombrie Grupul de firme Safir a participat la Târgul Anuga 2019 ce a avut loc în Koln, Germania, în cadrul Complexului Expozițional Koelnmesse.

Pentru atingerea anumitor scopuri și obictive, dar și pentru a cunoaște mai bine piața țintă, participarea la târguri precum Anuga reprezintă o șansă importantă pentru toți cei ce activează în industria cărnii.

Participarea la Anuga: o oportunitate reală de dezvoltare a afacerii

safir-anuga-2019

Au fost îndeplinite obiective precum întâlniri cu clienții externi, analiza pieței și a tendințelor din industria cărnii, identificarea de noi clienți și furnizori. Grupul de firme Safir va fi prezent și la evenimentul Carnexpo de la București, ce se desfășoară în perioada 30 Octombrie – 3 Noiembrie 2019.

Anuga este unul dintre cele mai importante târguri de produse alimentare, prilej prin care Grupul de firme Safir și-a prezentat cele trei branduri cu care s-a remarcat pe piața cărnii: Deliciosul de Vaslui, Fomică? și Zdravăn Moldovenesc.

Deliciosul de Vaslui este un brand amuzant și sociabil ce promovează o carne de pasăre crescută corect, în fermele proprii grupului. “Fomică?” sunt preparatele și semipreparatele din carne de pui 100%, având doar condimente naturale.

Grupul de firme Safir continuă maratonul

Evenimentul a oferit șanse de promovare și de creștere a credibilității ca producători români, iar aceste avantaje ne vor ajuta să ne ducem planurile de dezvoltare cu ușurință la bun sfârșit.

În anii ce urmează, Grupul de firme Safir și-a propus să continue cu aceeași dedicaţie, prin noi investiţii și prin participarea la evenimente importante din industria cărnii. 

Află mai multe detalii și urmărește-ne activitatea aici: www.safir.ro