Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

„Fomică” ține la distracție! Meniurile de pui „Fomică?”, alegerea preferată la Open Camp

02.08.2019

„Fomică?”, brandul românesc de preparate și semipreparate din 100% carne de pui natural condimentată, dezvoltat de Grupul de firme Safir, a oferit momente savuroase și poftă de distracție tuturor celor prezenți la festivalul Open Camp, eveniment ce a avut loc în Vaslui, în perioada 19-21 iulie 2019.

Distracția ține „Fomică?” savurând

Pentru că distracția ține mâncând, toți cei cu poftă de mâncare delicioasă și distracție ca la carte au savurat pe parcursul întregului eveniment toate cele 4 variante de meniu „Fomică?” puse la dispoziție, și anume: „degețele dolofane”, „aripioare picante zburătoare”, „chiftele ca la mama”, dar și noutatea „Fomică?” de anul acesta în cadrul festivalului, „pui la rotisor”.

Open Camp Fomica

Meniurile de pui „Fomică?”, alegerea preferată a românilor

Melodiile artiștilor preferați și atmosfera festivă au stârnit pofta de mâncare a participanților la eveniment, care au poftit cu bucurie la produsele „Fomică?”, apreciate pentru conținutul de 100% carne de pui natural condimentată, pentru faptul că sunt produse românești, proaspete și de calitate, dar și pentru sortimentația de produse dedicate atât celor mari cât și celor mici.

Produsele „Fomică?” au fost apreciate și datorită rapidității pregătirii meniurile și a transparenței în servire, acestea fiind pregătite pe loc, direct în fața consumatorilor, astfel încât aceștia au avut certitudinea că ceea ce au savurat sunt produse de încredere, proaspete și sănătoase.

Preparatele și semipreparatele „Fomică?” se remarcă prin sortimentația diversificată de produse din carne de pui, făcute din 100% carne natural condimentată, pregătite după rețete bine meșteșugite, fiind dedicate tuturor celor care își doresc mâncare sănătoasă, delicioasă, ușor de pregătit și simplu de servit.

Află mai multe despre comercializarea și vânzarea preparatelor și semipreparatelor „Fomică?”: vanzari@safir.ro  sau export@safir.ro.