Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Fomică te pregătește de grătărit cu noul produs Mix, gama PUI PE JAR

30.04.2018

Odată cu cu sosirea sezonului cald se dă startul grătarelor în aer liber, alături de familie și prieteni. Pornind de la ideea dezvoltării unui produs special pentru astfel de momente, ”Fomică?”, brandul românesc de preparate și semipreparate din carne de pui, dezvoltat de Grupul de firme Safir, își lărgește portofoliul, creând produsul Mix, gama PUI PE JAR.

Pofte de grătar diferite, printr-un singur produs împlinite

Rezultat al gândirii și adaptării la cerințele consumatorului și trendurile pieței, produsul Mix din gama PUI PE JAR are ca scop satisfacerea poftelor de grătar diverse ale românilor, aceștia având astfel posibilitatea să savureze preparatele favorite, dar și să împlinească preferințele celor dragi.  

Mix pentru grătărit, repejor l-ai și servit, pe toți i-ai fericit

Făcut doar din carne proaspătă și condimente naturale, produsul Mix conține preparate pentru grătar gata pregătite, astfel încât timpul dedicat condimentării preparatelor să fie petrecut după pofta inimii, alături de familie.

Compus din pulpe inferioare și superioare dezosate, dar și din aripioare de pui, toate natural condimentate, cu gust bun combinate, produsul Mix este dedicat românilor cu preferințe diferite în materie de grătare, astfel încât toți să fie mulțumiți și cu preparate savuroase cuceriți.

Frigărui de pui, la grătar tot povești să spui

Pentru că timpul petrecut în familie este prețios, produsul Frigărui de pui, din gama PUI PE JAR, conține frigărui gata pregătite, din carne de pui și legume proaspete, ca tu să stai la povești atât cât poftești.

Produse românești de încredere, distribuite în Auchan și Kaufland

Ambalate la tăviță de polistiren cu folie stretch, cu termen de valabilitate menționat, produsele din gama PUI PE JAR, speciale pentru grătar, pot fi găsite la raft în Auchan (mix, aripi dulci și picante, frigărui, cârnați dulci și picant), Kaufland (frigărui), dar și în rețeaua clasică de distribuție.

Dă startul la grătărit și bucură-te de preparate cu gust adevărat de pui.
Descoperă mai multe idei istețe de gătit de la ”Fomică?”: http://www.safir.ro/fomica