Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

E vremea grătarelor, e vremea „Fomică?”: produse din carne de pui 100% natural condimentate

04.07.2019

Ieșirea la grătar este una dintre cele mai populare activități ale românilor în sezonul estival, fapt care se reflectă clar în comportamentul de consum și care inspiră producătorii și comercianții să răspundă ca atare nevoilor consumatorilor.

fomica-semipreparate-gratar

Brandul românesc „Fomică?” de preparate și semipreparate vine în întâmpinarea românilor cu poftă de viață și de grătar cu o gamă diversificată de produse pentru grătar, dedicate atât celor mari, cât și celor mici.

Gama PUI PE JAR: produse pentru grătar gata condimentate  

Pentru că timpul înseamnă distracție, „Fomică?” vine în sprijinul celor cărora le plac ieșirile la grătar cu sortimente delicioase din carne de pui refrigerată, 100% natural condimentată, numai bune să le „PUI PE JAR ”.

Sortimentație diversificată, pofte de grătar împlinite cu succes

Sortimentația de produse din carne de pui „Fomică?”, combinată cu elemente de noutate, cuceresc poftele consumatorilor de la mic, la mare.

Gama PUI PE JAR include produse pentru toate poftele și nevoile culinare: piept de pui, pulpe inferioare, superioare, frigărui, aripioare, cârnăciori, dar și mix pentru grătar, care unește pofte de grătar diferite într-un singur produs, secretul unui grătar reușit.

Condimentate ca la carte, după rețete bine meșteșugite, ambalate în ATM, produsele „Fomică?” sunt menite să faciliteze pregătirea grătarului și să încurajeze timpul petrecut în compania celor dragi.

Află mai multe despre comercializarea și vânzarea preparatelor și semipreparatelor „Fomică?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro