Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

De sărbători Fomică? propune românilor o varietate de cârnați din carne de pasăre

06.12.2019

Se apropie sărbătorile de iarnă iar brandurile din industria cărnii trebuie să vină cu idei de preparate și semipreparate care să corespundă cererii și nevoilor consumatorilor, lucru deja adoptat de Grupul de firme Safir, care propune românilor o gamă variată de cârnați din carne de pasăre fie pentru completarea platourilor cu aperitive, fie ca ingredient principal în mâncărurile tradiționale de sărbători.

Grupul s-a dedicat cu pasiune și responsabilitate realizării unor produse din carne de pasăre gustoase și sănătoase pentru clienții săi, produse ce răspund tendințelor actuale pentru o nutriție bazată pe ingrediente naturale, fără adaosuri și potențiatori de gust.

Mesele de sărbători sunt complete cu cârnații din carne de pasăre de la Fomică?

De sărbători Fomică? aduce în casele românilor rețete tradiționale de cârnați din carne de pasăre, cu un conținut scăzut de grăsimi pentru o stare generală mai bună.

Astfel Fomică? prezintă diferite categorii de cârnați de pasăre: Cârnați de pui, proaspeți clasici sau Cârnați de pui, proaspeți picanți, ideali pentru masa principală de Crăciun sau de Anul Nou. Pot fi pregătiți la grătar, în tigaie sau la cuptor. Potriviți pentru aperitive, dar și pentru consumatorii care nu au timp să le facă pe toate în această perioadă aglomerată sunt Cârnăciorii de bere afumați și fierți și Cârnații afumați și fierți. Aceștia sunt pe placul și celor mai exigenți consumatori deoarece se acordă o atenție deosebită procesului de afumare cu rumeguș din lemn de esență tare, având un gust echilibrat de carne afumată și condimente naturale.

safir-carnati-craciun-fomica

Ce dă gustul de acasă cârnaților din carne de pasăre de la Fomică?

Toate produsele din gama Fomică? au 100% carne de pasăre, proaspătă, refrigerată și condimente naturale. Sunt rețete îmbinate de un bucătar român, rețete care sunt mereu monitorizate pentru a realiza aceeași constanță a produsului finit.

Timpul petrecut în afumătoare este esențial pentru a atinge perfecțiunea gustului căutat de consumatori. De aceea se acordă o atenție deosebită procesului de afumare, cârnații sunt lăsați să fie învăluiți în tihnă de savoare până la punctul în care aceștia capătă acel gust afumat, de mulți apreciat.

Află mai multe despre preparatele și semipreparatele Fomică? aici: www.safir.ro/ro/fomica