Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Au trecut 29 de ani de Safir. Ne pregătim pentru 30 de ani „Doar de bine”

21.09.2020

Am mai făcut un pas, maratonul a continuat și pășim încrezători în anul 29 de activitate în industria cărnii de pasăre din România.

safir-aniversare-29-ani

26 septembrie este zi de sărbătoare și de retrospectivă la Safir. Și ce e mai plăcut, într-o astfel de zi, decât să o petrecem împreună cu întreaga familie de la Safir, cu partenerii noștri și cu a noastră comunitate. Acțiunile făcute în acest sens reprezintă mulțumirea noastră față de cei care ne-au fost alături, față de cei care ne-au primit, prin produsele noastre, în casa lor.

Făcând o retrospectică și privind mândri spre anii ce-au trecut, nu putem decât să ne ambiționăm și mai mult, să ne încărcăm bateriile, ridicăm capul, spatele drept și pornim iar spre cucerirea inimilor românilor noștri.

Cum am ajuns să fim atât de zdraveni și delicioși?

Răspunsul este „pentru că ne-a fost „Fomică?” de o carne sănătoasă și corectă!” Povestea Safir a început pe 26 septembrie 1991, în localitatea Văleni, judeţul Vaslui, ca o mică afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac și o moară.

S-a dat astfel startul unui maraton al evoluţiei și fiecare realizare a reprezentat un nou capitol din povestea unui pui de afacere promiţătoare, dezvoltată cu ajutorul pasiunii și priceperii primilor oameni din Safir.

Familia s-a mărit, iar sub umbrela Grupului de firme Safir stau acum patru ferme, abatorul și fabrica de preparate, fabrica de făinuri proteice, cea de nutreţuri combinate, reţeaua de distribuţie și, cel mai important, angajaţii, colaboratorii și prietenii care păstrează entuziasmul originar de a face lucrurile în mod cinstit cu orice preţ și la preţul corect.

Ambiții mari și planuri de creștere au fost mereu, însă această dezvoltare frumoasă, corectă se datorează în mare parte angajaților Grupului. S-a menținut obiceiul sănătos al unei comunicări interne constante ce a contribuit decisiv la motivarea oamenilor din echipă de a face lucrurile corect.

Investiții curajoase și dezvoltare continuă

Timp de 29 de ani, unul dintre cele mai importante, derulate și urmărite obiective a fost dezvoltarea continuă și investiții care să aducă plus valoare produselor din carne de pasăre marca Safir. Au fost și vor fi derulate planuri ambițioase de creștere și investiții, lansări de produse noi și îmbunătățiri ale sistemului de distribuție.

O parte mare a investițiilor a fost direcționată spre achiziția de noi echipamente și în procesul de producție al abatorului și Fabricii de preparate. Cu propria fermă și cu păsări hrănite din culturi proprii, Grupul de firme Safir dispune de mijloacele necesare și, mai ales, de dorința de a produce carne de pasăre și preparate din carne de pasăre fără alte adaosuri.

Rezultatele muncii noastre au la bază valori sănătoase

Puii din fermele Safir sunt crescuți cu mâinile curate și cu valori sănătoase. În toată activitatea din industria cărnii de pasăre, Grupul de firme Safir s-a ghidat după valorile ce îl definesc, una dintre cele mai importante fiind transparența în orice departament al lanțului de producție.

Respectul pentru tradiţie, curiozitatea pentru cele mai noi tehnologii din domeniu, seriozitatea în relaţia cu partenerii de afaceri, precum și prieteniile legate în cei 29 de ani vor sta în continuare la baza modului în care se vor face lucrurile la Safir.

Vă mulțumim tuturor celor care au făcut posibil visul nostru de a produce o carne de pasăre corectă.

De la Safir, doar de bine!


... descarcă PDF