Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

2019 pentru Grupul de firme Safir: un an al tehnologiei și al discuțiilor transparente

13.12.2019

Grupul de firme Safir este o afacere de familie cu capital 100% românesc, având 28 ani de experiență în industria cărnii. Începuturile afacerii de astăzi au avut la bază antrenarea și, ulterior, menținerea parteneriatelor adevărate, comunicarea deschisă și ritmul susținut de muncă și dezvoltare.

safir-retrospectiva-2019

Publicul a fost ascultat, Grupul de firme Safir a implementat

Investițiile periodice ale Grupului și cerințele consumatorilor au făcut ca la începutul anului 2019 să fie achiziționate utilaje moderne de pregătire a cărnii de pasăre, ca ulterior să fie lansate pe piață noi preparate și semipreparate din carne 100% și condimente naturale, măcinate în fabricile proprii, fără aditivi, conservanți și coloranți.

2019 a fost anul în care s-a vorbit limpede ca bună ziua prin lansarea noilor ambalaje ale puiului Deliciosul de Vaslui, ambalaje prin care vezi totul clar datorită caserolei transparente și a foliilor cu spațiu mai mare de vizualizare a produsului.

Odată cu lansarea noului ambalaj transparent a fost demarată și campania „Limpede ca bună ziua!”, prin care consumatorii au fost informați onest despre produsele marca Grupul de firme Safir de pe piață. Succesul campaniei a făcut ca aceasta să continue și în 2020.

Fi alături de consumatorii tăi, ascultă-i, oferă-le, devin-o mai bun

Grupul, împreună cu Fomică?, au încântat papilele gustative și au petrecut alături de publicul lor la Festivalul Open Camp unde cei prezenți au avut posibilitatea să consume preparate proaspete și savuroase, iar petrecerea a continuat la Zilele Vasluiului. Distracția nu s-a oprit aici pentru că Grupul de firme Safir a împlinit 28 de ani de activitate și de lucruri bine făcute.

Și maratonul a continuat

Pentru atingerea tuturor scopurilor și obiectivelor propuse, dar și pentru a cunoaște mai bine piața țintă, Grupul a participat la Târgul Anuga din Germania, cel mai mare și important târg din industria cărnii, iar la Târgul Carnexpo de la București a invitat vizitatorii standului la discutat și degustat preparate din carne de pasăre de la Fomică?.

De 28 de ani Grupul de firme Safir este alături de partenerii săi în diferite forme, îi ascultă, îi sfătuiește, le oferă. Din dorinţa de a face lucruri bune și performanţă pe piaţa alimentară naţională și nu numai, au fost aduse, de-a lungul acestor ani, numeroase schimbări, tehnologii, au fost semnate parteneriate de încredere și de lungă durată.

Află mai multe despre activitatea din 2019 a Grupului de firme Safir aici: www.safir.ro/ro/publicatii-media