Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

POVESTEA SAFIR

Povestea Safir

Cu viață încă de la început

Povestea Safir a început pe 26 septembrie 1991, în localitatea Văleni, judeţul Vaslui, ca o mică afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac și o moară.
S-a dat astfel startul unui maraton al evoluţiei, iar ceea ce părea a fi un debut optimist s-a dovedit un gest chibzuit şi curajos.
Fiecare realizare a reprezentat un nou capitol din povestea unui pui de afacere promiţătoare, dezvoltată cu ajutorul pasiunii și priceperii primilor oameni din Safir.

Din 1991, plini de viață, testăm, dezvoltăm și povestim împreună doar de bine.
La Safir, acasă.

Și-am alergat și la propriu, și la figurat...

Familia s-a mărit, puiul crescând într-o afacere dinamică, iar în jurul daracului și al morii s-au adunat peste 700 de oameni plini de viaţă.
Sub umbrela Safir stau acum ferme, abatorul și fabrica de făinuri proteice, cea de nutreţuri combinate, reţeaua de distribuţie și, cel mai important, angajaţii, colaboratorii și prietenii care păstrează entuziasmul originar de a face lucrurile în mod cinstit cu orice preţ și la preţul corect.

Povestea continuă...

Safir este mai mult decât o companie competitivă, Safir este o poveste scrisă cu pasiune, la care se adaugă noi şi noi capitole. Eroii nu suntem noi, ci familiile care se reunesc vesele la masă în fiecare zi. Iar aventurile lor sunt o sursă inepuizabilă de inspiraţie.

Dedicăm povestea noastră tuturor celor care pun preţ pe
sănătate, dezvoltare continuă, respect şi responsabilitate.

Domnul Ghiorghi Safir, administratorul Grupului de firme Safir, invitat special la emisiunea Medium Rare lui Adi Hădean, difuzată la Europa FM, în weekendul 13-14 Ianuarie 2018, a împărtășit tuturor ascultătorilor detalii mai puțin cunoscute despre povestea Safir, o afacere inițiată cu suflet, crescută în familie, etapele dezvoltării, dar și informații utile privind industria cărnii de pasăre și educația alimentară a românului.

Emisiunea integrală poate fi urmărită mai jos:


Află mai multe despre povestea Safir