Spațiu mai mare pentru vizualizarea completă a produsului + tăviță transparentă.
Prin noul ambalaj vezi foarte ușor calitatea, beneficiile produsului și tot efortul depus până ce acesta a ajuns la raft.
Printr-o metodă inovatoare, Deliciosul de Vaslui este ambalat ca să păstreze prospețimea, fără a modifica proprietățile cărnii de pasăre sau a adăuga ingrediente nenaturale.
Ambalarea în atmosferă modificată (MAP) este modul ideal de a realiza acest lucru la o calitate foarte înaltă.
Deliciosul de Vaslui + ”Gust adevărat de pui”
Te ajutăm să alegi și să recunoști produsele noastre, gustul inconfundabil, aceeași calitate pentru care suntem iubiți și ne asumăm responsabilitatea pentru acest produs.
Mesajul de atenționare a consumatorului ”Vezi Clar Tot”
Pentru a ne asigura că citești eticheta și vezi produsul.
Termenul de valabilitate: Reprezintă data exactă până la care poate fi consumat produsul, dacă a fost păstrat în condiții optime. Se va considera valabilitatea inclusiv pentru ziua menționată pe ambalaj până la ora 12.00 noaptea.
Condițiile de păstrare: 0-4 grade °C
Crescut în România. Sacrificat în: România la: SAFIR S.R.L. Vaslui. Produs refrigerat, ambalat în atmosferă protectoare. Produsul trebuie pregătit imediat după întreruperea condiţiilor de păstrare. Termenul de valabilitate se păstrează în condiţiile respectării lanţului de frig și a integrităţii ambalajului. Ţara de origine România. Utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal în vigoare
100% carne românească – pentru a avea garanția că puii sunt crescuți în fermele Safir și sacrificați în abator propriu, în România.
94% furajat cu cereale și șroturi – pentru că te interesează cu ce hrănim puii. Șrotul este un material furajer provenit din resturile de semințe rămase după extragerea uleiului, cu conținut bogat în proteine și săruri minerale.
Pui neinjectat – pentru că vrei să afli că nu influențăm aspectul sau greutatea cărnii în vreun fel.
Abator de Clasa A – Toate produsele abatorului Safir se află sub controlul permanent al autorităților sanitar-veterinare și de mediu și sunt realizate în conformitate cu standardele europene în domeniu. Abatorul de păsări Safir are implementat un sistem de management integrat în conformitate cu standardele ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 și SR EN ISO 22000:2005, ISO 18001:2007 certificate de QS Cert și BRC, IFS.
Produs într-un sistem de management integrat – adică Deliciosul de Vaslui provine dintr-o companie organizată coerent pentru a reduce riscurile, a armoniza și optimiza practicile interne, a îmbunătăți mereu comunicarea internă și externă și care facilitează instruirea personalului, formarea și dezvoltarea acestuia.
Grijă față de angajat – OHSAS 18001:2007 reprezintă un model de lucru pentru organizațiile care doresc un control mai bun asupra riscurilor profesionale. Acesta a fost gândit pentru a completa sistemele de management ale calității și respectiv de mediu și se bazează pe cerințe explicite pentru o gestionare cât mai eficientă a riscurilor profesionale și crearea unei culturi de prevenire în rândul angajaților.