Voi ne întrebați, noi vă răspundem
Nu ne ascundem după pui
1.
Carnea tocată este amestec cu pulpă sau doar piept de pui?
2.
De ce carnea tocata de pui prezinta, uneori, oscioare!?
3.
Puii cu antibiotice. Ce efecte secundare produc consumul lor ? Unii nu stiu cat durează efectul
4.
Carnea tocată de pui ce are mai exact în compoziție?
5.
Carnea tocată are și piele în ea?
6.
Cât timp poate sta congelată o bucată de carne?
7.
Se poate congela carnea de pasăre înainte de a expira termenul de valabilitate a cărnii
8.
Carnea tocată congelată este produs refrigerat congelat sau direct congelat?
9.
De ce uneori carnea tocată refrigerată este mai închisă la culoare?
10.
Se găsește carne tocată din piept de pui? Căci la raft am găsit doar de pui. Mulțumesc
11.
Ce parte a puiului se regăsește în carnea tocată și în ce proporție?
12.
Este adevărat că Deliciosul de Vaslui este 100% pui curat? Fără oase sau alte organe
13.
Ce culoare trebuie să aibă carnea de pui tocată ca să prezinte garanție: o culoare mai
14.
De ce uneori carnea tocată refrigerată este mai închisă la culoare?
15.
Ce termen de valabilitate are carnea tocată pe anotimp rece și pe anotimp cald?
Ai o întrebare despre carnea de pui?
ÎȚI RĂSPUNDEM CU DRAG LA EA