Voi ne întrebați, noi vă răspundem
Nu ne ascundem după pui
1.
Cum se curăță puiul de pene mai ușor?
2.
De ce nu faceți și caserole asortate de pui pentru grătar? De exemplu frigărui, pulpe,
3.
Care este greutatea optimă a puiului?
4.
Cum să alegem corect carnea de pui proaspătă!???
5.
Cum de v-ați gândit la tăvițele transparente?
6.
Cât de sănătoase pot fi...față de restul produselor din industrie...(adică sunt la fel de
7.
Cum recunoaștem carnea proaspătă a puiului!?
8.
Ce mențiuni sunt pe etichetă? Dacă au gust plăcut și sunt crescuți ECO??
9.
Cum faceți să arate atât de bine carnea de pui Deliciosul de Vaslui?
10.
Puii Deliciosul de Vaslui sunt crescuți fără chimicale?
11.
Cum reușiți să obțineți totuși calitate la produsele comercializate de către dvs.?
12.
Carnea tocată are și piele în ea?
13.
Puii primesc hormoni de creștere? În câte zile ajunge un pui să fie tăiat?
14.
Ce reprezintă cei 6% din cei 94% furajat cu cereale și șroturi?
15.
Cât timp se păstrează carnea de pui refrigerată?
Ai o întrebare despre carnea de pui?
ÎȚI RĂSPUNDEM CU DRAG LA EA