Limpede Ca Buna Ziua
Limpede Ca Buna Ziua

Voi ne întrebați, noi vă răspundem

Nu ne ascundem după pui

+ Pune întrebarea ta aici

Carnea de pui fără piele este mai slabă?

Păsările, în comparație cu alte categorii de animale, nu au nevoie să depună grăsimea sub piele, așa cum este la porc de exemplu. Rezervele de energie sub formă de grăsime sunt depuse în abdomen, de obicei, și pe intestine, iar în timpul abatorizării acestea sunt colectate separat, de aceea carnea de pasăre este o carne considerată mai săracă în grăsimi. O carne care conține piele nu este neapărat mai bogată în grăsimi, dar are calități nutritive mai scăzute, din cauza faptului că pielea conține substanțe mai greu digestibile (elastină, colagen etc.). În concluzie, carnea de pui cu piele este mai slabă calitativ și nutritiv, dar nu este neapărat mai bogată în grăsimi.

Subiecte similare: hrana

Ai o întrebare despre carnea de pui?

ÎȚI RĂSPUNDEM CU DRAG LA EA