Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

FERMELE DE PUI SAFIR

Respect pentru tradiție

Grupul de firme Safir deţine patru ferme proprii de creștere a păsărilor, cu o capacitate actuală de peste 2.000.000 de pui/serie.

Fermele de pui Safir

Motivaţia care a stat la baza extinderii afacerii Safir a fost dorinţa de a eficientiza activităţile desfășurate la moară. Produsele rămase nefolosite în urma activităţilor realizate au fost valorificate prin creșterea puilor într-o gospodărie anexă.

Ferme de pui - Grupul Safir

Prima fermă, cea din Miclești, a fost achiziţionată în 1994. A urmat cea de la Roșiești, în 2016 au fost achiziţionate două ferme noi, la Leorda şi Cucorăni, judeţul Botoşani, cu scopul de extindere a capacităţilor de producţie atât pentru puiul cu creştere lentă, cât şi pentru cel cu creştere clasică. Capacitatea totală este de circa 1.150.000 capete/serie.

Ferme de Pui - Safir

Până în prezent, s-au investit peste 5.000.000 €, pentru ca puii să fie crescuţi în conformitate cu normele europene de bunăstare animală, într-un mediu controlat și biosecurizat.

Ferme de Pui - Safir Vaslui