Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Felicia-Andriesei
Felicia Andriesei

Discutăm în acest număr cu Felicia Andriesei, tehnician veterinar în cadrul fermei de păsări Leorda Botoșani. Persoană de o incredibilă modestie și sensibilitate, care a muncit deosebit de mult de-a lungul timpului. Un om care nu-și arată vârsta și care e permanent în mijlocul oamenilor, oferind suport.

Are obiceiul de a duce lucrurile la bun sfârșit și din acest motiv reprezintă un sprijin pentru cei cu care lucrează. Să o cunoaștem!

 
 

Pentru a te cunoaște mai bine, aș dori să folosești un proverb care crezi că te definește?

Sunt născută în anul 1965, la mijloc de martie, undeva în zona Botoșani, am terminat un liceu agroindustrial. Am o vârstă care nu se spune , iar primii mei ani de muncă au fost prin '85 la o fermă de rațe pe atunci, în cadrul căreia am muncit cu consecvență. De atunci până astăzi s-au adus modificări acestei ferme. Aș putea spune că “nu am muncit în doi peri' și sper că “nu am făcut umbră pământului degeaba”

Povestește-ne despre începuturile tale la Sagem, cum ai găsit echipa?

Începutul a fost frumos, echipa Sagem am găsit-o aproape de sfârșitul lui august, moment în care Sagem a fost cumpărat de un om deosebit, cu suflet mare. La început am lucrat la Cucorăni, ca simplu muncitor, apoi după câteva luni am venit la Leorda ca tehnician veterinar.

Faptul că ești o fire emotivă te-a ajutat să îți înțelegi echipa mai bine și astfel să creezi o relație solidă cu ei?

Da, recunosc faptul că sunt o fire mai emotivă, dar de-a lungul anilor petrecuți cu fel de fel de oameni, mi-am găsit curajul de a-mi ajuta echipa cu care am lucrat și să-mi creez relații solide de colaborare.

Care este realizarea ta de pe urma căreia ai avut cel mai mult de câștigat?

Realizare pentru mine este ceea ce am reușit în primul rând pe plan familial, am 3 băieți de care sunt foarte mândră. Din punct de vedere profesional, tot ce am reușit am obținut prin muncă și experiența acumulată de-a lungul anilor.

Te poți descrie ca o persoană condusă de scopurile pe care vrea să le atingă?

Am reușit ca prin ceea ce fac să mă descurc de multe ori singură, ambiția fiind directoare, dar totuși mai am situații când fără persoanele din jur nu aș ajunge la scopurile propuse.

Ce îți place cel mai tare la locul de muncă/în ceea ce faci?

Am ambiție și putere, mă simt motivată când totul iese cu rezultate bune. Mă simt încrezătoare să continui și, în plus, șefii sunt mulțumiți.

Descrie o situație di cilă din care a trebuit să te hotărăști pe moment cum să ieși.

Au fost destule momente dificile, dar nu țin minte să fiu pusă într-o asemenea situație de a nu reuși să o remediez în timp util, chiar dacă a fost nevoie de un efort considerabil. A contat de cele mai multe ori ajutorul echipei, care a înțeles că doar uniți putem avansa și că timpul uneori înseamnă bani.

Te consideri un bun ascultător?

Ascult mai multe păreri, chiar pe toate aș îndrăzni să spun. Dar datorită postului pe care îl dețin, decizia o iau eu și mi-o asum în totalitate.

Unde te vezi în cadrul firmei peste 5 ani?

O întrebare simplă, la care primul răspuns și cel mai sincer care îmi trece prin minte este: AICI. Îmi doresc foarte mult să fiu tot aici, construind în echipa Sagem.

Împărtășește-ne ceva “secret” din viața ta?

Sunt pasionată de animale și de aceea dețin și o microfermă acasă, pe care o conduc tot eu.