Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

FABRICA DE NUTREȚURI COMBINATE SAFIR

Exigență în procesarea furajelor de pui

Fabrica de Nutreţuri combinate (FNC) Nutriva reprezintă una dintre cele mai importante investiții ale Grupului de firme Safir, cu un rol esenţial în procesul integrat de producţie, întrucât permite o atentă supraveghere a calităţii produselor încă din faza incipientă și furnizează hrana puilor crescuţi în unităţile proprii.

Inaugurată în anul 2013, aceasta reprezintă o investiție de aproape 7.000.000 euro pentru achiziționarea tehnologiilor de ultimă generație, care produc furaje pentru păsări în diverse stadii de creștere, cu reale valori nutritive, asigurând în comunitatea locală peste 40 de locuri de muncă.

Grupul Safir - Fabrica de nutreturi combinate Nutriva

FNC Nutriva se întinde pe o suprafaţă de aproape 2 ha şi include: silozuri de materii prime și materii finite, un laborator specializat pentru controlul total al cerealelor utilizate, dotat cu tehnologie în valoare de peste 230.000 euro, spații care permit o depozitare optimă și mașini proprii de transport specializat, pentru ca produsul să ajungă ușor și sigur la destinație. Capacitatea de procesare a fabricii este de 15 tone de furaj granulat pe oră şi vizează în primul rând fermele proprii şi ale crescătorilor parteneri.

Safir - Fabrica de nutreturi combinate

Pentru Grupul de firme Safir, deschiderea FNC Nutriva înseamnă mult mai mult decât dezvoltarea şi modernizarea procesului propriu de producţie. Reprezintă încă un vis împlinit şi un pas în plus pe calea responsabilităţii şi a grijii permanente de a oferi comunităţii cele mai bune produse.

Află mai multe despre FNC Nutriva