Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

REȚEAUA DE DISTRIBUȚIE SAFIR ÎN LUME

Safir - Export

Cu investițiile realizate în ultimii ani, avem o capacitate mare de a exporta produse de cea mai bună calitate, realizate într-un sistem integrat, la cele mai înalte standarde de calitate.

Datorită dezvoltării tehnologice realizate în ultimii ani și a investițiilor făcute în dezvoltarea producției în sistem integrat, la cele mai înalte standarde de calitate, Grupul de firme Safir și-a consolidat poziția de exportator pe piața europeană, ceea ce a făcut ca exportul să ajungă la peste 15% din producția de carne de pasăre, având un ritm ascendent.

Ne propunem să creștem și pe viitor acest procent în paralel cu diversificarea portofoliului de produse, prin orientarea către clienți noi din zona de est, către Asia, și consolidarea parteneriatelor strategice la nivel internațional.

Respectarea standardelor și a normelor de calitate europene și competitivitatea ridicată a produselor Grupului de firme Safir au facilitat dezvoltarea și consolidarea parteneriatelor adevărate atât în Uniunea Europeană, cât și în afara acesteia. Produsele finite sunt livrate în mai multe State membre ale UE (Bulgaria, Malta, Italia, Estonia, Austria, Olanda, Cipru, Grecia, Germania), dar și în țări terțe (Georgia și Kosovo).