Intrebari si raspunsuri
Intrebari si raspunsuri

ECHIPA GRUPULUI DE FIRME SAFIR

O familie de maratoniști

Mai presus de producător și distribuitor de pui, Grupul de firme Safir rămâne în primul rând o familie de oameni plini de viaţă, crescându-și puii cinstit și iubindu-și meleagurile natale, făcând totul cu poftă de viaţă și grijă pentru ce-i al nostru: pui, echipă, natură, parteneri, tradiţii.

600 oameni plini de viață

Echipa Grupul de firme Safir înseamnă peste 600 de oameni plini de viață, care păstrează entuziasmul originar de a face lucrurile în mod cinstit cu orice preț.

Hai să ne cunoaștem!

ECHIPA MANAGERIALĂ

Safir este o afacere de familie cu tradiție, de aceea valorile sănătoase, entuziasmul originar de a face lucrurile cinstite cu orice preț pentru a obține produse cu gust adevărat și dorința de a face lucruri bune și performanță pe piața alimentară fac parte din ADN-ul Safir și se transmit, de peste 26 de ani, din tată în fiu și, cu aceeași responsabilitate, mai departe către cei peste 600 de oameni care fac parte din marea familie Safir.

Safir George
SAFIR GEORGE
Manager general
Safir Ghiorghi
SAFIR GHIORGHI
Manager general adjunct
Safir Iulian
SAFIR IULIAN
Manager general adjunct
SECRETARIAT

Departamentul de secretariat asigură contactul permanent cu angajații firmei și reprezintă un liant între departamentele diferite ierarhic sau nu.
Mereu disponibile atât pentru șefi, colegi, rude, cât și pentru clienți, colaboratori, furnizori, musafiri sau simpli trecători, reprezentantele departamentului au darul de a te asculta si de a te servi în orice circumstanțe.

Tutu Mihaela
ȚUȚU MIHAELA
Asistent Manager
Mihuta Andreea
MIHUȚĂ ANDREEA
Asistent Manager Abator
RESURSE UMANE

Având darul de a-i înțelege și fiind dornici de a-i cunoaște și de a-i ajuta, reprezentanții departamentului sunt buni psihologi, capabili să ofere sfaturile cele mai bune celor care au nevoie de ele. Ei știu a comunica cel mai potrivit cu toți angajații, indiferent de personalitatea fiecăruia sau de felul unic de a fi.

Iordache Anca
IORDACHE ANCA
Responsabil resurse umane
ECHIPA ECONOMICĂ

Pentru Grupul de firme Safir, cel mai important activ sunt oamenii.
Nimic nu valorează mai mult decât pofta de viață, responsabilitatea și entuziasmul originar de a face lucrurile în mod cinstit cu orice preț.
Însă nu totdeauna e ușor să stabilești care e prețul corect pentru a obține produse cu gust adevărat de pui și pentru a crește pe-ndelete, așa cum spune tradiția, pui zdraveni moldovenești.

Specialiștii din echipa noastră economică sunt responsabili, cunosc valoarea puilor noștri și respectă tradiția și calitatea acestora, știu cum să prețuiască munca și priceperea oamenilor din Safir, dar și să calculeze oportunitatea investițiilor pentru o dezvoltare continuă. Iar acest lucru se reflectă în fiecare alegere pe care o fac clienții noștri, cu bucurie și încredere, de peste 25 de ani.

Cires Ovidiu
CIREȘ OVIDIU
Director Economic
Leon Violeta
LEON VIOLETA
Contabil Șef
Iovu Mona
IOVU MONA
Economist
Baltatu Diana
BĂLȚATU DIANA
Economist
CHIRVASĂ RALUCA
CHIRVASĂ RALUCA
Economist
Tamas Mariana
TAMAȘ MARIANA
Contabil
Balan Ioana
BALAN IOANA
Contabil
Avadani Liliana
AVĂDĂNI LILIANA
Contabil
Luta Liliana
LUȚĂ LILIANA
Contabil
Oprea Mihaela
OPREA MIHAELA
Contabil Safir
Oanea Sonia
OANEA SONIA
Op. Facturare
Rambu Mihai
RÂMBU MIHAI
Op. Facturare
CÂRCIU LILIANA
CÂRCIU LILIANA
Op. Facturare
GÎȚĂ IRINA
GÎȚĂ IRINA
Op. Facturare
Safir Roxana
SAFIR ROXANA
Economist
Chirila Ana-Maria
CHIRILĂ ANA-MARIA
Economist
Duran Ilona
DURAN ILONA
Operator calculator
Onofrei Costel
ONOFREI COSTEL
Operator calculator
MARKETING

Când există o varietate atât de mare de produse, reclame și promoții la raft, pare dificil să convingi oamenii să aleagă gustul adevărat de pui doar prin calitățile produsului tău.

Însă când știi că produsele pe care le promovezi au fost obținute cinstit, printr-un proces de producție corect și complex, garantat de experiența de peste 25 de ani a producătorului, faci totul cu încredere și responsabilitate. De aceasta se ocupă echipa de marketing.

Anca Obreja
OBREJA ANCA
Responsabil Marketing
ECHIPA VÂNZĂRI

Pentru oamenii din echipa noastră de vânzări e simplu să aducă produsele Deliciosul de Vaslui și Zdravăn Moldovenesc pe mesele românilor și să obțină, cu fiecare alegere pe care o fac clienții noștri, satisfacția unei bucurii fără margini, aceeași pe care o au atunci când gătesc aceste produse pentru familiile lor.

Iancu Cristina
IANCU CRISTINA
Director Vânzări
Iureanu Irinel
IUREANU IRINEL
Reprezentant Vânzări
Tudoriei Nicoleta
TUDORIE NICOLETA
Reprezentant Vânzări
Matei Carmen
MATEI CARMEN
Responsabil Magazine
ECHIPA DE TEHNOLOGI

Ei sunt colegii noștri care au grijă ca zdravenii și delicioșii noștri pui să îndeplinească toate standardele de calitate, urmărind fiecare „pas” al acestora prin abator.
Începând din zona de primire a puilor și până la ambalare, cu grijă și atenție la orice detaliu, echipa de tehnologi controlează temperaturile, planifică producția, sprijină și colaborează cu celelalte departamente și, bineînțeles, se asigură că produsul care ajunge pe masă este unul cu gust adevărat de pui, ambalat și etichetat corect.
Pare complicat? Nu este, mai ales că fiecare dintre ei lucrează cu drag și cu poftă de viață.

Radu Răzvan
RADU RĂZVAN
Șef abator interimar
Solomon Lucian
SOLOMON LUCIAN
Director producție abator
Tunariu Ana Maria
TUNARIU ANA MARIA
Asistent Producție
Ionescu Oana
IONESCU OANA
Ing. Tehnolog
Gogoasa Larisa
GOGOAȘĂ LARISA
Ing. Tehnolog
Oasenegre Oana
OASENEGRE OANA
Ing. Tehnolog
SIMPETRU ALINA
SÎMPETRU ALINA
Director fabrică preparate
Rusu Ioana
RUSU IOANA
Ing. Tehnolog Fabrica preparate
ECHIPA DE DOCTORI VETERINARI

Aceștia sunt oamenii care răspund de constanța calității produselor Safir și de implementarea Sistemului de Management Integrat privind Calitatea și Siguranța alimentului la toate nivelurile.
Munca lor începe în abator unde are loc controlul preoperațional – de la verificarea parametrilor de funcționare a utilajelor până la evaluarea atentă a stării de sănătate și bunăstare a păsărilor vii – și se continuă în laborator, unde sunt analizate diverse probe și realizate testele de sanitație.
Ei sunt cei care urmăresc trasabilitatea produselor pe fluxul de fabricație și ne asigură de fiecare dată că produsele Safir respectă toate standardele de calitate în domeniu - ISO, BRC și IFS - și sunt conforme cu normele în vigoare. De atenția, profesionalismul și dedicarea lor depinde întreg procesul de producție a puilor cu gust adevărat de pui, crescuți corect și responsabil.

LESPEZIANU DORU
LESPEZIANU DORU
Dr. Vet. Responsabil SA
Neculau Raluca
NECULAU RALUCA
Dr. Veterinar
Bocanet Adelina
BOCANET ADELINA
Dr. Veterinar
Popa Alexandru
POPA ALEXANDRU
Ing. Tehnolog
GANDORE RAUL
GANDORE RAUL
Tehnician Veterinar
Miron Daniela
MIRON DANIELA
Tehnician Veterinar
ECHIPA DE CERCETĂTORI

Fiecare cercetător e unic în felul său, dar ceea ce îi leagă pe toți cercetătorii din echipa Safir este pofta de a afla lucruri noi despre gustul adevărat de pui al Deliciosului de Vaslui și roșeața naturală din obrajii puiului nostru cu creștere lentă, Zdravăn Moldonesc.
Cum fac acest lucru?

Totul începe cu analiza atentă și responsabilă a calității materiei prime, urmată de analizele permanente de sanitație realizate în laboratorul lor plin de aparatură complicată pentru noi toți, dar cunoscută în amănunt de fiecare dintre ei, și testarea produsului final, care va ajunge în bucătăriile a milioane de români.

Împreună sunt ca un filtru pentru siguranța și constanța calității puilor noștri, iar curiozitatea, pasiunea și perseverența cu care fac acest lucru reprezintă o sursă de inspirație permanentă pentru fiecare dintre noi. Și... mai e ceva care ne place extrem de mult la ei: sunt… foarte exigenți, nu treci ușor de ei.

Diaconu Diana
DIACONU DIANA
Biochimist RM
Brasoveanu Cerasela
BRAȘOVEANU CERASELA
Inginer chimist
Anton Alina
ANTON ALINA
Biolog
Grigoras Georgiana
GRIGORAȘ GEORGIANA
Biolog
David Mihaela
DAVID MIHAELA
Inginer chimist
ECHIPA TEHNICĂ

Tehnic vorbind, totul e simplu când lucrezi cu cele mai performante utilaje și echipamente tehnologice, însă procesul de producție exigent și responsabil de la Safir implică vigilență, profesionalism și viteză de reacție pe toate nivelurile de acțiune – de la supravegherea funcționării corecte a echipamentelor, utilajelor, instalațiilor și autovehiculelor până la întreținerea acestora.
Echipa tehnică Safir înseamnă oameni dedicați și responsabili, adevărați profesioniști, inovatori la nivel de soluții și orientați spre dezvoltare continuă.
Dar ceea ce îi face cu adevărat speciali este pofta de viață, dedicarea și căldura cu care lucrează alături de cei peste 600 de membri ai familiei Safir, oferindu-le întotdeauna cele mai bune soluții și sprijin în realizarea lanțului valoric.

Obreja Ciprian
OBREJA CIPRIAN
Ing. Mecanic
Lucian Diaconu
DIACONU LUCIAN
Responsabil IT
Domintean Ioan
DOMINTEAN IOAN
Ing. Construcții
Besliu Vlad
BEȘLIU VLAD
Șef punct de lucru Chițcani
Ștefan Andrei
ȘTEFAN ANDREI
Șef Proiect
Parfene Adrian
PARFENE ADRIAN
Șef Parc Auto
Dibu Iulian
DIBU IULIAN
Ing. Mecanic
Cazacu Maricel
CAZACU MARICEL
Tehnician Mecanic
Poiana Gheorghe
POIANĂ GHEORGHE
Șef Serviciu Exploatare
Ciocan Vasile
CIOCAN VASILE
Șef Depozit
Chelarasu Iolanda
CHELARAȘU IOLANDA
Șef Formație Depozit
ECHIPA SAGEM

Cu grija și dăruirea continuă a oamenilor plini de viață de la Safir, puii noștri, Zdraveni și Delicioși, cresc frumos în fermele proprii de la Miclești, Roșiești și Botoșani, într-un mediu controlat și biosecurizat.
Ei sunt cei care îi ocrotesc din prima zi de viață și se asigură că sunt hrăniți corect, cu tot ceea ce e mai bun, ca să crească zdraveni și voinici.
Așa cum bine știți, pentru acest lucru e nevoie de multă dragoste, grijă și muncă, dar oamenii din fermele noastre fac totul cu entuziasm și poftă de viață în fiecare zi.

Focsa Marian
FOCȘA MARIAN
Șef Fermă Roșiești
Manea Angelica
MANEA ANGELICA
Contabil Șef
Filip Simona
FILIP SIMONA
Dr. Veterinar Roșiești
Munteanu Geanina
MUNTEANU GEANINA
Op. calculator Roșiești
Onofrei Liliana
ONOFREI LILIANA
Economist
Ignat Petronela
IGNAT PETRONELA
Șef Ferme Botoșani
Olaru Elena
OLARU ELENA FLORICA
Dr. Veterinar Botoșani
Andriesei Felicia
ANDRIESEI FELICIA
Resp. Fermă Leorda
Dumitras Alina
DUMITRAȘ ALINA
Op. calculator Botoșani
ECHIPA NUTRIVA

Oamenii din Fabrica de Nutrețuri combinate asigură exigența procesării furajelor pentru puii Zdraveni și Delicioși crescuţi în fermele noastre și sunt responsabili de hrana acestora.
Datorită muncii și dăruirii lor, calitatea produselor Safir este supravegheată atent, încă din faza incipientă. Cum reușesc să facă acest lucru?
Primesc și verifică foarte bine cerealele, se asigură de respectarea strictă a rețetelor și fac analize aprofundate de laborator pentru materiile prime și produsul finit. Și, pentru că sunt mereu în căutarea celor mai bune surse de hrană pentru puii noștri, au grijă să inoveze permanent rețetele pentru puii cu creștere normală și lentă, păstrând gustul adevărat de pui.

Irimia Ovidiu
IRIMIA OVIDIU
Director general
Tanase Mihaela
TĂNASE MIHAELA
Director Economic
Dimbu Robert
DÎMBU ROBERT CRISTIAN
Director Logistică
Haba Danut
HABA DĂNUȚ
Director Comercial
Ghiorghiasa Tudorel
GHIORGHIASA TUDOREL
Director Vânzări
Haba Simona
HABA SIMONA
Ing. Chimist
Leon Vitalina
LEON VITALINA
Biolog
Tibulca Strinden
ȚIBULCĂ STRINDEN
Ing. Chimist
Gîza Marian
GÎZA MARIAN
Șef Mecanic
Leon Liviu
LEON LIVIU
Gestionar
Grecu Vlad
GRECU VLAD
Gestionar
Roiu Paula Mihaita
ROIU PAULA MIHAIȚA
Contabil
Antoniu Ovidiu
ANTONIU OVIDIU
Ing. Tehnolog

 

Interviuri din rubrica "Omul sfințește locul"

 

POVESTEA SAFIR

Povestea Safir