Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

ECHIPA GRUPULUI DE FIRME SAFIR

O familie de maratoniști

Mai presus de producător și distribuitor de pui, Grupul de firme Safir rămâne în primul rând o familie de oameni plini de viaţă, crescându-și puii cinstit și iubindu-și meleagurile natale, făcând totul cu poftă de viaţă și grijă pentru ce-i al nostru: pui, echipă, natură, parteneri, tradiţii.

Află povestea celor 30 de ani Doar de bine

700 oameni plini de viață

Echipa Grupul de firme Safir înseamnă peste 700 de oameni plini de viață, care păstrează entuziasmul originar de a face lucrurile în mod cinstit cu orice preț.

Hai să ne cunoaștem!

ECHIPA MANAGERIALĂ

Safir este o afacere de familie cu tradiție, de aceea valorile sănătoase, entuziasmul originar de a face lucrurile cinstite cu orice preț pentru a obține produse cu gust adevărat și dorința de a face lucruri bune și performanță pe piața alimentară fac parte din ADN-ul Safir și se transmit, de peste 29 de ani, din tată în fiu și, cu aceeași responsabilitate, mai departe către cei peste 700 de oameni care fac parte din marea familie Safir.

Safir George
SAFIR GEORGE
Manager general
Safir Ghiorghi
SAFIR GHIORGHI
Administrator
Safir Iulian
SAFIR IULIAN
Manager general adjunct
Butnariu-Cristina
BUTNARIU CRISTINA
Manager general adjunct
SECRETARIAT

Departamentul de secretariat asigură contactul permanent cu angajații firmei și reprezintă un liant între departamentele diferite ierarhic sau nu.
Mereu disponibile atât pentru șefi, colegi, rude, cât și pentru clienți, colaboratori, furnizori, musafiri sau simpli trecători, reprezentantele departamentului au darul de a te asculta si de a te servi în orice circumstanțe.

Tutu Mihaela
ȚUȚU MIHAELA
Secretară
ADMINISTRATIV
Țurcanu Cristina
ȚURCANU CRISTINA
Funcționar administrativ
RESURSE UMANE

Având darul de a-i înțelege și fiind dornici de a-i cunoaște și de a-i ajuta, reprezentanții departamentului sunt buni psihologi, capabili să ofere sfaturile cele mai bune celor care au nevoie de ele. Ei știu a comunica cel mai potrivit cu toți angajații, indiferent de personalitatea fiecăruia sau de felul unic de a fi.

Tunariu Ana Maria
TUNARIU ANA MARIA
Specialist Resurse Umane
Țiplea Ioana
ȚIPLEA IOANA
Specialist resurse umane
ECHIPA ECONOMICĂ

Pentru Grupul de firme Safir, cel mai important activ sunt oamenii.
Nimic nu valorează mai mult decât pofta de viață, responsabilitatea și entuziasmul originar de a face lucrurile în mod cinstit cu orice preț.
Însă nu totdeauna e ușor să stabilești care e prețul corect pentru a obține produse cu gust adevărat de pui și pentru a crește pe-ndelete, așa cum spune tradiția, pui zdraveni moldovenești.

Specialiștii din echipa noastră economică sunt responsabili, cunosc valoarea puilor noștri și respectă tradiția și calitatea acestora, știu cum să prețuiască munca și priceperea oamenilor din Safir, dar și să calculeze oportunitatea investițiilor pentru o dezvoltare continuă. Iar acest lucru se reflectă în fiecare alegere pe care o fac clienții noștri, cu bucurie și încredere, de peste 29 de ani.

Butucaru Razvan
BUTUCARU RĂZVAN
Manager Financiar
Tanase Mihaela
TĂNASE MIHAELA
Director Economic
Iovu Mona
IOVU MONA
Economist în gestiunea economică
Onofrei Liliana
ONOFREI LILIANA
Economist în gestiunea economică
Safir Roxana
SAFIR ROXANA
Economist în gestiunea economică
Tamas Mariana
TAMAȘ MARIANA
Contabil
Balan Ioana
BALAN IOANA
Contabil
Băiceanu Florentina
BĂICEANU FLORENTINA
Contabil
Duran Ilona
DURAN ILONA
Operator introducere, validare şi prelucrare date
Oanea Sonia
OANEA SONIA
Șef Birou Facturare
CÂRCIU LILIANA
CÂRCIU LILIANA
Operator introducere, validare şi prelucrare date
MIHĂILĂ BIANCA ELENA
MIHĂILĂ BIANCA ELENA
Facturist
MIHĂIȚĂ ANTON ROBERT
MIHĂIȚĂ ANTON ROBERT
Facturist
MARKETING

Când există o varietate atât de mare de produse, reclame și promoții la raft, pare dificil să convingi oamenii să aleagă gustul adevărat de pui doar prin calitățile produsului tău.

Însă când știi că produsele pe care le promovezi au fost obținute cinstit, printr-un proces de producție corect și complex, garantat de experiența de peste 29 de ani a producătorului, faci totul cu încredere și responsabilitate. De aceasta se ocupă echipa de marketing.

Anca Obreja
OBREJA ANA MARIA
Manager Marketing și Responsabil Magazine Safir
Cosma Maria
COSMA MIHAELA
Şef serviciu comerţ cu ridicata şi cu amănuntul
ECHIPA COMERCIALĂ

Pentru oamenii din echipa noastră de vânzări e simplu să aducă produsele Deliciosul de Vaslui și Zdravăn Moldovenesc pe mesele românilor și să obțină, cu fiecare alegere pe care o fac clienții noștri, satisfacția unei bucurii fără margini, aceeași pe care o au atunci când gătesc aceste produse pentru familiile lor.

HABA DANUT
HABA DĂNUȚ
Director Comercial
Iancu Cristina
IANCU CRISTINA
Director Vânzări
Tudorie Nicoleta
TUDORIE NICOLETA
Manager Execuție Vânzări
Iureanu Irinel
IUREANU IRINEL
Agent de vânzări
Avadani Liliana
AVĂDĂNI LILIANA
Asistent manager
Chelarasu Iolanda
CHELARAȘU IOLANDA
Şef birou / serviciu administrativ
Baltatu Diana
BĂLȚATU DIANA
Responsabil proces
Luta Liliana
LUȚĂ LILIANA
Asistent analist de informaţii
Bârnoschi Ioan
BÂRNOSCHI IOAN
Asistent manager
ECHIPA ACHIZIȚII

Atunci când piața oferă variante e nevoie de o echipă de specialiști care să analizeze, să filtreze, să compare și să decidă achiziția corectă pentru fiecare departament în parte. Pentru aceste decizii, uneori dificile, ne bazăm pe colegii noștri de la achiziții.

Bănceanu Marian
BĂNCEANU MARIAN
Manager Achiziții
Borș Carmen
BORȘ CARMEN
Responsabil proces achiziții
Gherman Petrică
GHERMAN PETRICĂ
Șef Birou Achiziții
Cocuz Codin
COCUZ CODIN
Gestionar depozit
ECHIPA DE PRODUCȚIE

Ei sunt colegii noștri care au grijă ca zdravenii și delicioșii noștri pui să îndeplinească toate standardele de calitate, urmărind fiecare „pas” al acestora prin abator.
Începând din zona de primire a puilor și până la ambalare, cu grijă și atenție la orice detaliu, echipa de tehnologi controlează temperaturile, planifică producția, sprijină și colaborează cu celelalte departamente și, bineînțeles, se asigură că produsul care ajunge pe masă este unul cu gust adevărat de pui, ambalat și etichetat corect.
Pare complicat? Nu este, mai ales că fiecare dintre ei lucrează cu drag și cu poftă de viață.

SIMPETRU ALINA
SÎMPETRU ALINA
Manager Abator
Rusu Oana
RUSU OANA
Sef departament proces flux tehnologic
Obreja Ana Mariana
OBREJA ANA MARIANA
Șef departament proces producție
Solomon Lucian
SOLOMON LUCIAN
Șef departament proces logistică
Ciocan Larisa
CIOCAN LARISA
Responsabil Proces
Gogoasa Larisa
GOGOAȘĂ LARISA
Inginer în industria alimentară
SIMION MARINELA-ELENA
SIMION MARINELA-ELENA
Inginer în industria alimentară
Podoleanu Vlad
PODOLEANU VLAD
Manager Fabrică de Preparate
Andrieș Bianca
ANDRIEȘ BIANCA
Inginer Tehnolog
ECHIPA DE DOCTORI VETERINARI

Aceștia sunt oamenii care răspund de constanța calității produselor Safir și de implementarea Sistemului de Management Integrat privind Calitatea și Siguranța alimentului la toate nivelurile.
Munca lor începe în abator unde are loc controlul preoperațional – de la verificarea parametrilor de funcționare a utilajelor până la evaluarea atentă a stării de sănătate și bunăstare a păsărilor vii – și se continuă în laborator, unde sunt analizate diverse probe și realizate testele de sanitație.
Ei sunt cei care urmăresc trasabilitatea produselor pe fluxul de fabricație și ne asigură de fiecare dată că produsele Safir respectă toate standardele de calitate în domeniu - ISO, BRC și IFS - și sunt conforme cu normele în vigoare. De atenția, profesionalismul și dedicarea lor depinde întreg procesul de producție a puilor cu gust adevărat de pui, crescuți corect și responsabil.

LESPEZIANU DORU
LESPEZIANU DORU
Manager al Sistemului de Management al Calității
Buburuz Mihai
BUBURUZ MIHAI
Șef Departament Calitate
Popa Alexandru
POPA ALEXANDRU
Analist calitate
Dariescu Alexandra
DĂRIESCU ALEXANDRA
Specialist în domeniul calităţii
Miron Daniela
MIRON DANIELA
Analist calitate
BÂRSAN ADINA
BÂRSAN ADINA
Specialist în domeniul calității
ECHIPA DE CERCETĂTORI

Fiecare cercetător e unic în felul său, dar ceea ce îi leagă pe toți cercetătorii din echipa Safir este pofta de a afla lucruri noi despre gustul adevărat de pui al Deliciosului de Vaslui și roșeața naturală din obrajii puiului nostru cu creștere lentă, Zdravăn Moldonesc.
Cum fac acest lucru?

Totul începe cu analiza atentă și responsabilă a calității materiei prime, urmată de analizele permanente de sanitație realizate în laboratorul lor plin de aparatură complicată pentru noi toți, dar cunoscută în amănunt de fiecare dintre ei, și testarea produsului final, care va ajunge în bucătăriile a milioane de români.

Împreună sunt ca un filtru pentru siguranța și constanța calității puilor noștri, iar curiozitatea, pasiunea și perseverența cu care fac acest lucru reprezintă o sursă de inspirație permanentă pentru fiecare dintre noi. Și... mai e ceva care ne place extrem de mult la ei: sunt… foarte exigenți, nu treci ușor de ei.

Diaconu Diana
DIACONU DIANA
Sef departament mediu, laborator, epurare si manager rotiserie
Brasoveanu Cerasela
BRAȘOVEANU CERASELA
Responsabil mediu
David Mihaela
DAVID MIHAELA
Chimist şef secţie, laborator
Cotoc Roxana
COTOC ROXANA
Chimist
Stancu Petronela
STANCU PETRONELA
Chimist
Stancu Petronela
PETRESCU IULIANA
Biolog
ECHIPA TEHNICĂ

Tehnic vorbind, totul e simplu când lucrezi cu cele mai performante utilaje și echipamente tehnologice, însă procesul de producție exigent și responsabil de la Safir implică vigilență, profesionalism și viteză de reacție pe toate nivelurile de acțiune – de la supravegherea funcționării corecte a echipamentelor, utilajelor, instalațiilor și autovehiculelor până la întreținerea acestora.
Echipa tehnică Safir înseamnă oameni dedicați și responsabili, adevărați profesioniști, inovatori la nivel de soluții și orientați spre dezvoltare continuă.
Dar ceea ce îi face cu adevărat speciali este pofta de viață, dedicarea și căldura cu care lucrează alături de cei peste 700 de membri ai familiei Safir, oferindu-le întotdeauna cele mai bune soluții și sprijin în realizarea lanțului valoric.

Obreja Ciprian
OBREJA CIPRIAN
Specialist mentenanţă electromecanică-automatică echipamente industriale
Gîza Marian
GÎZA MARIAN
Şef departament
Nimirceag Sorin
NIMIRCEAG SORIN
Şef formaţie
Cires Ovidiu
CIREȘ OVIDIU
Specialist îmbunătățiri procese
Lucian Diaconu
DIACONU LUCIAN
Inginer de sistem în informatică
Parfene Adrian
PARFENE ADRIAN
Conducător activitate de transport rutier
Dibu Iulian
DIBU IULIAN
Şef atelier
Gandore Romeo
GANDORE ROMEO
Şef formaţie
ECHIPA SAGEM

Cu grija și dăruirea continuă a oamenilor plini de viață de la Safir, puii noștri, Zdraveni și Delicioși, cresc frumos în fermele proprii de la Miclești, Roșiești și Botoșani, într-un mediu controlat și biosecurizat.
Ei sunt cei care îi ocrotesc din prima zi de viață și se asigură că sunt hrăniți corect, cu tot ceea ce e mai bun, ca să crească zdraveni și voinici.
Așa cum bine știți, pentru acest lucru e nevoie de multă dragoste, grijă și muncă, dar oamenii din fermele noastre fac totul cu entuziasm și poftă de viață în fiecare zi.

Focsa Marian
FOCȘA MARIAN
Manager Ferme
Manea Angelica
MANEA ANGELICA
Economist-şef
Bocăneț Adelina
BOCĂNEȚ ADELINA
Medic veterinar
Ignat Petronela
IGNAT PETRONELA
Şef fermă agricolă (agrozootehnică)
Bucătaru Elena
BUCĂTARU ELENA
Medic veterinar şef
Andriesei Felicia
ANDRIESEI FELICIA
Şef echipă specializată
Dumitras Monica
DUMITRAȘ MONICA
Şef echipă specializată
Moruzi Larisa
MORUZI LARISA
Inginer zootehnist
Hărcuță Ionuț
HĂRCUȚĂ IONUȚ
Inginer zootehnist
Artin Iulian
ARTIN IULIAN
Şef echipă specializată
Gavril Marian
GAVRIL MARIAN
Operator introducere, validare şi prelucrare date
ECHIPA NUTRIVA

Vezi echipa Nutriva pe site-ul nutriva.ro

RENDERING

Cu pricepere și dărurire acești oameni transformă subprodusele din abatoare în materii prime pentru alte industrii. Este una din cele mai vechi industrii și, făcând parte din lanțul alimentar, aceasta rezolvă problema majoră în ceea ce privește managementul deșeurilor provenite din activitatea de abatorizare.

Irimia Ovidiu
IRIMIA OVIDIU
Manager Fabrică Făinuri Proteice
Onofrei Costel
ONOFREI COSTEL
Responsabil proces
Munteanu Dorin
MUNTEANU DORIN
Şef departament mentenață
Broască Victor
BROASCĂ VICTOR
Responsabil proces
PALIMARICIUC RADU
PALIMARICIUC RADU
Șef proces fabricație

 

Interviuri din rubrica „Omul sfințește locul”.

 

POVESTEA SAFIR

Povestea Safir