Primul film documentar
al anului 2020
din industria cărnii

Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Grupul de firme Safir este singurul producător de carne din România care lansează un film documentar de tipul „Cum se fabrică?” în 2020 cu informații de interes pentru cerințele actuale ale consumatorilor în căutare de carne de pasăre naturală și sănătoasă.

Filmele difuzate pe Discovery România au fost realizate în fermele proprii Grupului de firme Safir, ferme în care se cresc puii cu o creștere lentă, în abator și Fabrica de preparate ale Grupului. Avem braţe și porţi mereu deschise parteneriatelor adevărate, iar produsele noastre sunt obţinute cinstit, fără ocolișuri.

CUM SE CREȘTE UN PUI SĂNĂTOS LA SAFIR?

Peste 70% porumb si grau hrana zilnica
Acces la lumina si aer liber
Hranit cu grija din mana zilnic
Crescut la sol si antrenat pe baloti de paie
Crescut lent intre 56-100 zile

CUM SE FABRICĂ PREPARATELE DIN CARNE DE PUI FOMICĂ?

Cu ocazia aniversării a 29 de ani de activitate în industria cărnii de pasăre din România, filmele s-au regăsit în grila de programe Discovery Channel România, fiind difuzate timp de o lună de zile.

BRANDURILE NOASTRE


Deliciosul de Vaslui
Fomică
Zdravăn Moldovenesc

Găsiți produse din carne de pasăre marca Safir în orice

Kaufland
Auchan
Cora

din România, în magazinele noastre de producător din județul Vaslui și în magazinele partenere!

Grupul de firme Safir

DESPRE GRUPUL DE FIRME SAFIR

Safir este o afacere de familie 100% românească, cu tradiție, un jucător important pe piața cărnii de pasăre din România.

Calitatea înaltă a cărnii produselor Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Fomică este garantată prin lanțul valoric – de la creșterea puilor în ferme proprii, hrănirea cu rețete controlate, abatorul Safir și Fabrica de preparate cu tehnologie de ultimă generație, până la distribuția la raft în condiții de temperatură optimă – pentru a asigura un nivel ridicat de protecție a sănătății consumatorilor.

Produsele din carne de pasăre ale Grupului de firme Safir sunt prezente prin brandurile Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Fomică în marile lanțuri de retail din România, iar o parte din producție merge la export.

Puii din fermele noastre sunt crescuți cu mâinile curate și cu valori sănătoase. În toată activitatea noastră din industria cărnii de pasăre ne-am ghidat după valorile ce ne definesc, una dintre cele mai importante fiind transparența.

Mai multe informații despre activitatea noastră și a brandurilor cu care ne mândrim, dar și mai multe cadre din filme găsiți pe canalele noastre de:

Youtube
Facebook