Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

Deliciosul de Vaslui

Produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui se caracterizează prin gust deosebit şi prospeţime. Sunt produse nutritive şi sănătoase, esenţiale într-o alimentaţie echilibrată. Puii sunt crescuţi în cele mai bune condiţii, în fermele proprii. Grupul de firme Safir dispune de 4 ferme, integral modernizate şi dotate cu utilaje performante. Astfel, puii beneficiază de un mediu controlat şi biosecurizat, în conformitate cu normele europene de bunăstare animală.Carne de pui Deliciosul de Vaslui

Produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui s-au făcut remarcate şi au ajuns să fie cunoscute la nivel naţional sub umbrela brandului Deliciosul de Vaslui, lansat în anul 2004.

În 2006, din dorinţa reflectării eforturilor susţinute depuse în modernizare şi perfecţionare, Grupul de firme Safir a oferit mărcii o nouă identitate. Astfel, Deliciosul de Vaslui a prins contur în imaginea unui personaj carismatic, creat cu scopul de a nuanţa obiectul de activitate al companiei. Imaginea dobândită odată cu aniversarea a 15 ani de activitate Safir evidenţiază profesionalismul şi atenţia la detalii a producătorului într-o nuanţă distractivă şi prietenoasă a brandului.

Produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui se caracterizează prin gust deosebit şi prospeţime. Sunt produse nutritive şi sănătoase, esenţiale într-o alimentaţie echilibrată.
Puii sunt crescuţi în cele mai bune condiţii, în fermele proprii. Grupul de firme Safir dispune de 4 ferme, integral modernizate şi dotate cu utilaje performante. Astfel, puii beneficiază de un mediu controlat şi biosecurizat, în conformitate cu normele europene de bunăstare animală.

Investiţii constante au fost realizate şi în abator, pentru creşterea capacităţii de producţie. Au fost achiziţionate utilaje moderne de dezosat, tocat, cântărit şi ambalat carne.

Întregul proces tehnologic este supravegheat de personalul Grupului de firme Safir pentru asigurarea unei bune desfăşurări a activităţii. Abatorul dispune de un sistem de management integrat, în conformitate cu standardele ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 și SR EN ISO 22000:2005, ISO 18001:2007 certificate de QS Cert și BRC, IFS.

Vezi certificări produse

Vrei să comercializezi carne de pui sub un BRAND PRIVAT?

Brand privat