Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

OMUL SFINȚEȘTE LOCUL


AVĂDĂNI LILIANA

Gazeta cu nr.5 se va distribui în luna în care Grupul de Firme Sa r își sărbătorește 27 ani de la în ințare și nu întâmplător a fost aleasă colega noastră Avădăni Liliana, la rubrica “Omul sfințește locul”.

 
 

Ea este cea mai în măsură să fie recunoscută de către întregul grup Safir, pentru modestia, loialitatea și profesionalismul cu care și-a făcut meseria și pentru că în permanență a încercat să se autodepășească învățând lucruri noi

Cum te-ai descrie?
Cred că cel mai bine m-aș putea descrie prin a spune că sunt : sociabilă, prietenoasă și calmă.

Având în vedere că sunteți cel mai vechi angajat al acestei companii, vă rog să ne povestiți o întâmplare haioasă petrecută la locul de muncă?
În cei 24 de ani petrecuți în cadrul Firmei Safir, pot spune că au fost foarte multe momente haioase, însă pentru mine ar fi foarte complicat să pot extrage doar o singură întâmplare.

Dacă șeful s-ar transforma în peștișorul auriu ce dorință ai vrea să-ți îndeplinească?
Cred că cea mai mare dorință este să fiu sănătoasă și să am putere de muncă pentru a-mi sprijini financiar copilul să-și termine studiile și să ajungă pe picioarele lui, așa încât asta ar fi dorința pe care aș vrea să mi-o îndeplinească.

Ați făcut parte din mai multe departamente, ce v-a motivat să vă autodepășiți pentru a face față noilor provocări?
Revenind la întrebarea nr.1, consider că cele trei caracteristici care mă definesc m-au ajutat să mă integrez, mai ales că îmi doream să îmi păstrez locul de muncă, așa încât am luat fiecare mutare ca pe o provocare.

Cum te-ai descrie prin prisma abilităților tale de a lucra într-o echipă?
Încerc să înțeleg oamenii cu care lucrez, îi ajut acolo unde nu știu și îmi doresc întotdeauna să progresăm.

La petrecerea aniversară a 25 ani de la înființarea companiei, ai avut parte de o surpriză din partea conducerii, povestește-ne cum te-ai simțit în acel moment?
Am avut emoții, am fost măgulită de faptul că s-au gândit la mine; nu sunt genul de om care să-și dorească să iasă în evidență :)

În cei 24 de ani petrecuți în cadrul  rmei Safir, ți-a trecut prin minte să renunți?
Au fost foarte multe perioade dificile, momente în care credeam că nu voi face față, însă niciodată nu mi-am dorit să plec sau să-mi dau demisia.

Cum reușești să faci față unei zile aglomerate?
Zile aglomerate sunt periodic, însă sunt un om organizat și încep lucrurile în ordinea priorităților.

Știu că aveți o pasiune de a confecționa lucruri handmade, când mai aveți timp de această pasiune?
Pentru pasiunea handmade îmi fac timp mereu, pentru mine seara după ce ajung acasă este un mod de a mă relaxa. Îmi place să fac totul cu mult drag pentru că știu că acele lucruri ajung la oamenii dragi mie.

Împărtășește ceva ”secret” din viața ta?
Iubesc florile și-mi place să am grijă de ele.