Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?
Cum se fabrică produsele din carne de pui marca Safir?

ABATORUL DE PĂSĂRI SAFIR

Dezvoltare continuă

Una dintre cele mai importante componente ale Grupului de firme Safir este abatorul.

Achiziţionat în anul 2000, acesta a fost modernizat în scopul creșterii capacităţii de abatorizare (4.000 de capete/h) și nu numai.

Abatorul de pasari Safir

Pentru a atinge standardele de calitate cele mai înalte, s-au realizat investiţii importante în valoare de peste 5.000.000 €, întreaga tehnologie de fabricaţie fiind înlocuită și amenajată conform legislaţiei europene în domeniu: au fost achiziţionate și puse în funcţiune mașini moderne de ambalat, cântărit, etichetat, mașini de dezosat pulpe și piept, utilaje pentru dezosarea mecanică a cărnii și pentru carne tocată.

Grupul de firme Safir - Abatorul de pasari

Toate produsele abatorului Safir se află sub controlul permanent al autorităţilor sanitar-veterinare și de mediu și sunt realizate în conformitate cu standardele europene în domeniu.

Abatorul de păsări Safir are implementat un sistem de management integrat în conformitate cu standardele ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 și SR EN ISO 22000:2005, ISO 18001:2007 certificate de QS Cert și BRC, IFS.

Certificari Abatorul de pasari Safir

Investiţiile permanente pentru modernizarea abatorului au ca finalitate creșterea calităţii produselor oferite pe piaţă și diversificarea ofertei, conform cerinţelor pieţei.

Grupul Safir - Abatorul de pasari