În sectorul avicol și nu numai, integrarea activitățiilor de producție este esențială, deoarece permite controlul permanent al calității produsului și respectarea standardelor în domeniu. Pentru Safir, aceasta înseamnă asumarea valorilor și a misiunii companiei de a dezvolta un proces tehnologic corect și complex, completat de relaţii frumoase și sănătoase, pentru obţinerea unor produse cu gust adevărat. Atât sistemul de producție propriu, care implică: un modern abator de păsări, ferme proprii, fabrică de făinuri proteice și cea de nutrețuri combinate, cât și rețeaua de distribuție proprie asigură un controlul strict al calității produselor și siguranța acestora pentru clienții și partenerii noștri.

Valorile Safir sunt cele care ghidează toate procesele prin care trece puiul până ajunge pe masa din bucătăria clienților noștri. Astfel, din respect pentru client și pentru calitatea produselor oferite, s-au făcut din ce în ce mai multe eforturi pentru a îmbunătăți metodele de procesare, verificare și testare.

Orice produs al grupului Safir este reflecția efortului comun al celui care produce furajul, al celui care crește puiul, al celui care-l abatorizează, al celui care-l transportă și al celui care-l vinde. Colaborăm cu toți acești parteneri și urmărim prioritar siguranța alimentară pentru a crea valoare pentru noi și oamenii din jurul nostru.

Safir - Lant Valoric