GRUPUL DE FIRME SAFIR

Grupul de firme Safir a început să activeze pe piaţa din România încă din anul 1991.
În primul sfert de secol, în plin maraton al dezvoltării procesului tehnologic, activităţile Safir s-au diversificat, fiecare nouă etapă făcându-ne mai plini de viaţă și de experienţă.
Pentru modernizarea sistemului propriu de producţie, firma a investit continuu într-un modern abator de păsări, ferme de creștere a păsărilor, o fabrică de făinuri proteice, o fabrică de nutreţuri combinate.

Fermele de pui

Safir - Fermele de pui

Grupul Safir deţine ferme proprii de creștere a păsărilor, modernizate prin investiţii în valoare de 3.500.000 €, pentru ca puii să fie crescuţi în conformitate cu normele europene de bunăstare animală, într-un mediu controlat și biosecurizat. Capacitatea actuală de creștere a fermelor este de 1.200.000 de pui/serie.

Fermele de pui Safir

Abatorul de păsări

Abatorul de pasari Safir

Una din cele mai importante componente ale grupului Safir este abatorul. Achiziţionat în anul 2000, acesta a fost modernizat în scopul creșterii capacităţii de abatorizare (4.000 de capete/h) și nu numai. Investiţiile permanente pentru modernizarea abatorului au ca finalitate creșterea calităţii produselor oferite pe piaţă și diversificarea ofertei, conform cerinţelor pieţei.

Abatorul de păsări Safir

Fabrica de făinuri proteice

Fabrica de fainuri proteice

Realizată din fonduri europene şi inaugurată în anul 2010, fabrica de făinuri proteice, o investiţie de 4.000.000 €, este complet automatizată şi are o capacitate de procesare de 130 tone/zi. Foloseşte ca materie primă deşeurile rezultate din abator, obţinând în urma prelucrării, făinurile proteice pentru export fiind folosite în obținerea hranei animalelor de companie.

Fabrica de făinuri proteice

Fabrica de nutrețuri combinate

FNC Nutriva

FNC Nutriva a fost inaugurată în a doua jumătate a anului 2013, cu ocazia aniversării a 22 de ani din povestea Safir. Aceasta are un rol esenţial în procesul integrat de producţie al grupului Safir, întrucât permite o atentă supraveghere a calităţii produselor, încă din faza incipientă și furnizează hrana puilor crescuţi în unităţile proprii.

Fabrica de nutrețuri combinate Nutriva

Maratonul continuă...

În anii ce urmează, Safir își propune să dovedească aceeași dedicaţie prin noi investiţii. Mărirea capacităților de producție prin deschiderea de noi ferme, extinderea ariei de distribuţie și cucerirea unor noi pieţe sunt doar câteva dintre obiectivele grupului Safir.

Rețele Sociale
Abonează-te la Newsletter

© Copyright 2012 - 2018 Safir. Toate drepturile rezervate | Designed by Artvertising